על כוס קפה...

דספרדו

New member
על כוס קפה...

האם חשבתם פעם כמה משמעויות יש לכוס הקפה הזו? ולא משנה עם באה במאג ענקי או בספל פשוט, יש את הכוס של הבוקר, זו כשהכל עדיין מטושטש מסביב.. זו שבאה יחד עם סיגריה {למעשנים...לא לקפוץ} איזה טעם יש לה..איזה חום בגוף....מעירה?! יש כוס הקפה של הפסקת הצהריים..זו שאתה באמצע היום עירני להחריד, מחפש טיפונת שלווה ומשמשת תרוץ ענקי להפסקה יזומה שלנו יש את כוס הקפה..עם הקליינטים זו שאתה כמעט לא שותה אלא אם רוצה פסקי זמן קצרים להבהיר את המחשבה..לחפש מענה. יש את כוס הקפה...זו של הפגישות הרומנטית { או לא } כוס גדולה כזו..אפילו מוקצפת,זו שאתה לוגם ממנה ולא רוצה שתסתיים, או בעצם כן?.. יש את כוס הקפה.. זו שלא שותים אף פעם, זו שרק מציעים אותה כתרוץ לעלות למעלה!! .....ונשכחת כבר בחדר המדרגות, {ואם לא נשכחה....אז היא כבר לא שייכת לקטגוריה הזו} יש את כוס הקפה...זו שמקפיצה את החבר/ה אלייך כשבדרך כלל מתווספות עוגיות..והרבה קשקושים על הא ודה.. ןיש עוד המון כוסות קפה.....{היריעה קצרה מלהכיל} אז שתו קפה....המממ {רק לא לשכוח סוכר..שיהיה גם מתוק}. ביי ויום יפה.

דספרדו

New member
אה. אני אישית..

אני אישית אוהב קפה `גייקוב עם חלב וניל....{אז אמרתי אישית..}

אפרת.א

New member
אחד אישית כבר בדרך:))

אני אישית אהבתי את כל אשר כתבת. ובאשר לקפה - אוהבת קפה taster`s choice פרנצ` וניל לפעמים עם תוספת ולפעמים בלי - העיקר שהחברה תהיה נעימה:) כשהתוספת הזו ``טעימה`` אז איך אמרת....היה קפה?? ובאשר לבקשתך - כפי שאתה רואה - נתמלאה! מותר לשאול שאלה אישית?? למה דספרדו?? (מקווה שאתה כבר לא) שיהיה לך ולכולנו אחלה שבוע שבעולם

דספרדו

New member
בוקר טוב,הסבר קליל בניחוח קפה

תודה אפרת ובוקר טוב טסטר..המממ.. טעם טוב (יש לה) מכירה את אלה שמכנים עצמם שטן?והם בעצם הכי נחמדים מכירה את אלו שמכנות עצמן מכשפות?והן בעצם טובות לב ועכשיו מכירה אחד שמכנה את עצמו יאוש והוא בעצם אופטימי מלידה אבל האמת שפשוט אהבתי את העיירה שכוחת האל ההיא מהסרט.. שיהיה לך ולכולנו בוקר טוב.העיקר הקפה :cool:

כל כך הרבה קפה...

אהבתי את מה שכתבת. יכול להיות שכוסות הקפה שולטות בנו ולא אנחנו בהן, ומה לעשות שכל אחת מהן יש לה אישיות משלה. בעצם, זה די בטוח. והן גם מתרבות משנה לשנה...

למעלה