על כחולים ושאר ירקות...

פוֹלי

New member
על כחולים ושאר ירקות...

ווג' בתקופת לחץ כרגע (מבחנים, עבודות וכל האקשן הזה), אז אני מצטרפת אליו לפה קצת... ותהייה על הדרך: שמעתי היום שיר חדש של בלאקפילד ברדיו. לא יודעת למה אבל הוא מצלצל לי מאוד רדיוהדי, כמעט כל החלק הראשון של השיר עד ל so called פזמון נשמע כמו שיר שכבר שמעתי מחברינו היקרים. יש פה מישהו שמכיר את בלאקפילד ויודע להפנות לשם השיר? יש מישהו שיכול לנסות לזהות למה זה דומה?

אם טוחנים את זה ברדיו זה כנראה

once - שהוא הסינגל מהאלבום החדש שעתיד לצאת בקרוב.

Knives Out

New member
חבר'ה, אני שמעתי את הארקייד החדש

שדלף בטעות לאינטרנט. Black Wave/Bad Vibrations. מאוד מאוד אייטיז. D:

avki

New member
שמעי, Once זה אשקרה שיר

שלוקח את כל המאפיינים החרושים של הרוק הבריטי האלטרנטיבי ומערבב אותם לסלט מגעיל וקר במיוחד. אפשר להגיד על אלף חלקים בשיר שזה מזכיר אלף שירים של רדיוהד. כי זה בערך כל השיר - ערבוב של סאונד בריטי עכשיו עם קצת דיסטורשיין.

לא שמעתי עדיין,אבל בכל מקרה סטיבן

ווילסון עושה רק לטוב לאביב גפן. הוא מכניס לו ממש מוזיקה, לכל השירים. אולי מבגר אותו מוזיקלית כזה. למשל בשיר שהם לקחו Glows זוהרים של אביב גפן, ועשו אותו יחד, אני בטוח שם שסטיבן הוא זה שנתן את כל הפוש שם בסוף, עיבוד נורא נורא יפה לשיר כמובן יפה, שנעשה יפה יותר בגלל האיחוד הזה.

Latisia

New member
בלאקפילד עומדים להוציא אלבום חדש?!

אהה כול כך לא מעודכנת! אה... בלאקפילד לא רעים דווקא. אני נורא אוהבת את האלבום הראשון. אהה אתמול בשעה 2 וחצי סיימתי סוףסוף את מבחני הסימסטר שלי!! (= אני כבר מאושרת בלעכ פיזיקה היה סיוט :/

avki

New member
נראה לי השבוע מתי שהוא.

ובלאקפילד לא רעים בכלל. הדיסק הראשון מכיל כמה קטעים נחמדים בהחלט. אבל Once פשוט שיר די גרוע. כמו החלשים בבלאקפילד הראשון.

Latisia

New member
אוניברסיטה..רק עוד 6 חודשים.

כרגע אני עדין בהיי סקול. שנת הלימודים בתיכונים עובדת בשיטה דיי דומה לאוניברסיטאות. לפני פחות משבוע עשיתי exam בפיזיקה של grade 12. בעקרון החומר זה בהיקף של בגרות והמשמעות של הציונים של הexams בשנה האחרונה הם כמו ציוני מבחני בגרות. אהה אוניברסיטה.. אני נרשמתי כבר לכמה אוניברסיטאות פה בסביבה כך שבעוד 6-7 חודשים אני כבר שם. יאבאבא זה מפחיד! בלע עכשו בשלב מילוי הטפסים. אהה ואני לא אלמד פיזיקה ממש באוניברסיטה תודה לאל! חח ביולוגיה מולקולרית וגנים (=

kittycatbone

New member
חיחי,

אני מדמיינת אותך כזה מדענית עם חלוק לבן ומבחנות, עושה כל מיני תחקירים בנושא גנטיקה, ופריצות דרך ויוקולולו!
XD

Latisia

New member
חחחחחחחחחח...

פאקינג שיט זה מוזר. אבל עד שאני אגיע למעמד הזה יעברו עוד איזה 4 שנים P: בלעכ מפחיד אותי כול העניין :/

avki

New member
ואם מדברים על לחן נטו,

אז בהאזנה קפדנית יותר, זה מאוד דומה ל Fake Plastic Trees.

avki

New member
והאמת, שזה גם קצת מזכיר לי

באופן חולני כזה או אחר את Something To Sing About מOnce More, With Feeling. שמישהו בבקשה יגיד לי שאני לא היחיד שזה קצת, לפחות קצת מזכיר לו את זה...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| בהחלט :X

השיר נשמע כאילו שלפו אותו מתוך The Bends [האלבום :X]

V e g

New member
אפרופו ירקות

אני מתנצל על ההיעלמות שלי לאחרונה. אני נמצא במצב שבו גם אם היו לי 30 שעות ביממה זה עדיין לא מספיק - עבודה חדשה, מבחנים, נסיעות, ווג'רס שלם. שקלתי את המצב ואז פולי גילתה שאני חי אתמול, והציעה שהיא תעזור בניהול הפורום בתקופה הקרובה. אתם מוזמנים להמשיך (כפי שעשיתם לאחרונה בהצלחה) וליזום שרשורים גם אם אני לא תמיד זמין, אבל בכל מקרה אני אהיה באיזור :) Cheers

למעלה