על כלבים וגברים 1.

ritosh

New member
עוד מייל חמוד שקיבלתי. אפשר להוסיף

או לשנות כאוות נפשכם! "הצד השני של המטבע: דן רמות.. אני מודה על המיסים שאני משלם, כי המשמעות היא שיש לי עבודה. אני מודה על כך שהבגדים שלי קטנים עלי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. אני מודה על הדשא שיש לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית. אני מודה על כל התלונות שאני שומע על הממשלה שלנו, כי המשמעות היא שיש לנו את הזכות לחופש הדיבור. אני מודה על מקום החניה שאני מוצא בקצה מגרש החנייה, כי המשמעות היא שאני מסוגל ללכת. אני מודה על חשבון החשמל ה ע נ ק שאני משלם, כי המשמעות היא שהבית שלי תמיד חם. אני מודה על אותה אישה ששרה בקול מזייף ושישבה מאחורי בהופעה, כי המשמעות היא שאני מסוגל לשמוע. אני מודה על ערימות הבגדים שיש לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. אני מודה על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי פעיל ופרודוקטיבי. אני מודה על כמות דואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אלי, כי המשמעות היא שיש לי הרבה חברים שחושבים עלי!!"

ל3

New member
ריטה - אהבתי!

תמשיכי להביא עוד דברים מעניינים ( אם את יכולה כמובן)

ritosh

New member
על כלבים וגברים 1.../images/Emo8.gif

למה כלבים יותר טובים מנשים. האמת על כלבים ונשים: כלבים אינם בוכים. כלבים אוהבים שהחברים שלך קופצים לבקר. לכלבים לא איכפת אם אתה משתמש בשמפו שלהם. כלבים חושבים שאתה שר מצויין. כלבים אינם מצפים שתתקשר אליהם אם אתה מאחר. ככל שתאחר יותר, כך הכלב יתגעגע אליך יותר. כלבים יסלחו לך אם תשתעשע עם כלבים אחרים לכלבים לא יהיה איכפת אם בטעות תקרא להם בשם של כלב אחר. כלבים יודעים שפליצות מצחיקות. כלבים אינם יוצאים לקניות. כלבים אוהבים שאתה משאיר אחריך הרבה פירורים על הרצפה. כלבים אף פעם לא יבחנו את מצב מערכת היחסים איתם. ההורים של הכלב אף פעם לא באים לבקר. כלבים אובבים נסיעות ארוכות עם הרכב. כלבים מבינים שאינסטיקטים הם יותר טובים מאשר לשאול איך מגיעים.

ritosh

New member
על כלבים וגברים 2.../images/Emo8.gif

כלבים לא שונאים את הגוף שלהם. כלבים אף פעם לא נכנסים לפאניקה. כלבים מבינים שהיית חייב להרים את קולך כדי שהם יבינו מה רצית מהם. כלבים אף פעם לא מצפים לקבל מתנה. זה חוקי להחזיק כלכ קשור בשלשלאות מחוץ לבית. לא מעניין את הכלב שלך מי היו הכלבים לפניו. כלבים לא נותנים למגזינים לנהל להם את החיים. אתה אף פעם לא צריך לחכות לכלב, הוא מוכן כשאתה מוכן. לכלבים אין מה לעשות עם פרחים, יהלומים, תכשיטים, כרטיסי ברכה וכדו´. כלבים חושבים שאתה משעשע כשאתה שותה. עם כלב אתה אוהב להסתובב בחוץ. כלבים לא מדברים........ ומה המשותף בין כלבים לנשים: אף אחד מהם לא מבין בכדורגל שניהם נראים על הפנים עם כובע שניהם נראים טוב עם מעיל פרווה שניהם משחקים אותה טוב בלהעמיד פנים שהם מקשיבים לכל מילה שלך לשניהם צריך לדאוג שיהיה מה לאכול בבית שניהם מאריכים את הנשיקה יותר מדי. במה הנשים יותר טובות מכלבים: עם אישה אתה יכול לעשות סקס אישה עוזבת את החדר כדי להפליץ......." עוד מייל שקיבלתי.

lupland

New member
גברים לא מפליצים...המצאה של הבנות

היי ריטה. זה היה טוב אהבתי כמובן את הקטע של...להפליץ...כל כך נכון

champ

New member
ואם כבר מתעסקים בהפלצות ../images/Emo5.gif

תיכנסו לכאן... אני בטוח שתאהבו את זה
ולא לשכוח להפעיל את הרמקולים
זה בעברית...
צ´מפ.

lupland

New member
איזה יופי.ג´וקים אמיתיים רצים במחשב

מה זאת אומרת חשבת. יא תותח.אהבתי את הג´וקים שרצים שם על הקיר ובין הרגליים.למה אין גם קצת צרחות או שאמורים להבין שבחורות וג´וקים מסתדרים טוב מאוד. גם החיילת לפי הנתונים נראית כפילה של מורן איזנ... יש עוד?

champ

New member
../images/Emo24.gif עכשיו אתה מדבר... ../images/Emo8.gif

המצגת לקוחה מתוך האתר הזה... כל הזכויות שמורות לאבירן רווח הענק
ויש עוד משהו חמוד מאוד
באותו אתר, "כיפה אדומה והזאב - הסיפור האמיתי..."
ועוד משהו מרגש
למתגעגעים...
צ´מפ.

ritosh

New member
אסף וצ´מפ, אם הייתי יודעת שאתם

כאלה שוביניסטים לא הייתי מייבאת את "גברים וכלבים"! כנסו לאתר של אבירן, חפשו את הארנב ומגיע לכם מה שהוא קיבל על הראש!

champ

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אבל אמרו לך בפירוש לא לגעת בארנב

lupland

New member
אנחנו? אנחנו המצאנו את הפמיניזם

איזה שוביניסטים.אנחנו??? טלית שכולה תכלת. את פשוט לא הבנת נכון את הסרט.זה הכל תלוי איך מסתכלים על זה צ´אמפ.יש עוד?

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאותי זה מאוד הצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה היה מצחיק!!!!!

ל3

New member
ריטה- נחמד מאוד

אבל אני חייבת לציין שכלבים כן נכנסים לפניקה או לפחות הכלב שלי. כשהוא שומע רעמים או זיקוקים לוקח המון זמן עם בכלל עד שמצליחים להרגיע אותו.

lupland

New member
מצבך טוב משלי

מצבך טוב משלי. אם החלו רעמים.ברקים או זיקוקים והשארתי את הדלת פתוחה(והיא פתוחה אצלי כמעט כל היום) המקום שבו אני מוצא את ה 45 ק"ג שלי הוא על ....המיטה מזל שהוא לא יודע איך מתכסים....

למעלה