על כל לשון - ליבר תמיד ראשון...!!!

NOK6476

New member
על כל לשון - ליבר תמיד ראשון...!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo42.gif

"בוקר טוב לך עקרת הבית"!!! ובוקר טוב לכולם!!! "התעוררת, התעמלת ואגב... התגלחת...???!!! דעי לך שאלפי נשים בכל בוקר משמשות בסכין הגילוח קוקסינל!!! קוקסינל - פוצ´י פוצ´י, קוקסינל הסכין- לכל אישה גברית" (אך הגשש... זוכרים???) אבל לדעתי אם את שואלת אותי סכין הגילוח קוקסינל לא מתאים לך את תמיד מוזמנת להשתשמש במכונה חשמלית כי זכרי - ש"יותר חשמל, פחות עמל" (למרות שלצערינו היום, עם התעריפים של החשמל זה בדיוק הפוך; "יותר עמל , פחות חשמל"), ולאחר שעמלנו כל כך קשה במשך היום הגיע הזמן למקלחת מרעננת ובשלל צבעים להנאתינו מאחר ש"הוא ורוד, הוא כחול הוא לבן, הוא מתאים לתינוק רענן... תענוג אמיתי נקה 7" ובכלל כעת לאחר ש"במחשכייך ירושלים, מצאנו לב אוהב, עת באנו להרחיב גבולייך ולמגר אוייב ועכשיו אפשר לים המלח דרך יריחו (נראה אותנו היום עושים זאת דרך יריחו...)... ירושלים של ברזל, ושל עופרת ושל שכול הלא לחומותייך קראנו דרור, ירושלים של ברזל ושל עופרת וחלום לעד בין חומותייך ישכון שלום"... (מאיר אריאל ז"ל - "הצנחן המזמר" כפי שהוא כונה אז זוכרים? בפירושו שלו ל"ירושלים של זהב של נעמי שמר תבדל לחיים ארוכים - אגב מדהים מה זוכרים מגיל 4, שכן כן כל מה שציינתי עד עכשיו ובהמשך זכור לי מהגיל הזה ובכיף אני מסגירה את גילי כעת שהוא {למי שמתעצל בלעשות חשבון} 38), "עברנו במצרי טירן", "חזרנו לשארם-אשייך שנית" והבהרנו במסר ברור מאוד שלא משתמע לשני פנים ל"נאצר שחיכה לרבין שיחכה ולא יזוז כי נבוא מאה אחוז" ו"שפיטפוט כאן לא עוזר - כי מבצע שני חוזר" -(ואגב בלי שום קשר לפולטיקה אבל זה לא רע להזכיר זאת מידי פעם לדיירי המשנה שלנו בעל כורחינו מאחר ומסרים אילו בהחלט אקטואליים עד היום כי לצערינו אין חדש תחת השמש) ולאחר ש"פגז אחרון התפוצץ ונדם - עטפה הדממה את העמק"... אנחנו יוכלים סוף סוף בין מילואים אחד לשני שבהם "חשבנו שעושים חיים (אבל) נתנו לנוח עוזי (שאגב פסיספסנו והוא לא היה הכי "נקי" ובעד זה "רב הסמל הפלוגתי, 3 לירות הכניס אותנו ובגלל עוזי אנחנו דפוק") ואוכל ווזווזי - באנו למילואים"... אנחו יכולים כעת לצאת לחופשה מדהימה ו"לעשות חיים - ליסוע בזחל"מים" או לחלופין "לטוס באולמפיק כי כל רגע הנאה, וכל רגע חוויה, באולימפיק שטסים - נהנים מהחיים" לאן שהוא.[ אז MAGY, שאי ברכות ותודה על הפורום הנפלא הזה ושיהיה לנו מעכשיו רק "יופי וטופי בזיל הזול" כמובן ובכלל "בוקר טוב לכל המאזינים וכל מהתעמלים היכון, עמוד עמידה ישרה..."וכעת נסיים בריצה קלה במקום"... (אל תשכחו זה הכי חשוב!!!), ניבה זהר.

למעלה