על כנות יחסים ואלימות

סיפור מהחיים קורע לב..../images/Emo14.gif../images/Emo91.gif

אוהבת כואבת"-סיפורה של נופלת וקמה הם ישבו כל החבר'ה אחריארוחת צהריים בבסיס. דיברו,סיפרו,צחקו ואז הוא הגיע.."אהלן, אני רונן הנהג החדש של יהלומי" היא הסתכלה עליו, על הפנים המושלמות, העיניים החמות ושפתיו המלאות והחושניות וידעה הוא יהיה בעלה. היא חייכה אליו ואמרה "ואני איריס הפקידה הישנה של יהלומי" והושיטה את ידה אליו. הוא אחז בידה וחייך. היא הסתכלה במראה והיתה מרוצה, ראתה אשה ילדה בת 19 וחצי עם פנים אקזוטים בתוך שמלה לבנה."איריס הוא הגיע" שמעה את בעלת הסלון לכלות אומרת. הוא נכנס גבוה, בתוך חליפת חתן מרשימה. כן חשבה, הוא הכי יפה בעולם הגבר שלי.הוא הסתכל עליה, היה נראה קצת המום "את יפה" אמר, היא רעדה קלות,זו הפעם הראשונה שאמר לה שהיא יפה. הם ישבו מול הרופא מתוחים,היא כיווצה את ידיה בעצבנות מה והוא ישב עם מבט מהורהר. "נתחיל עם כדורים שיסדרו את רמת ההורמונים בגוף" אמר הרופא ונקווה לטוב. אחרי שנה וחצי של ניסיונות עקרים להביא ילד לעולם הבינו שיש בעיה. שישה חודשים תמימים היתה לוקחת את הכדורים, מודדת חום כל בוקר ומציירת דיאגרמות וכלום לא קרה. שנתיים תמימות,כמהה לפרי אהבה וכל חודש הופיע הסימן שמראה שנחלה עוד כישלון. הוא החל לאבד סובלנות, היה מתוח ועצבני. בפעם הראשונה שהחטיף לה סטירה, בכתה כל הלילה והיתה בטוחה שזו מעידה חד פעמית. אהבה אותו כל כך וסלחה לו. אחרי אותה פעם ההשפלות,הקללות והמכות הפכו לשיגרה כמעט יומיומית. היא היתה בטוחה שביום שיתגשם חלומה ותהיה הרה הוא ירגע והכל יהיה כלא היה. היא שכבה על שולחן הניתוחים זוכרת ... את ההמשך כנסו ללינק כאן ותקראו מומלץ בחום - אוהבת כואבת"-סיפורה של נופלת וקמה.

inbale

New member
על כנות יחסים ואלימות../images/Emo91.gif

"בפגישה האחרונה הוא שאל אותי יותר לגבי מה שקרה לי בילדות, על המקרים של האלימות הפיסית וסיפרתי לו וזה הגיע לדמעות. הוא אמר לי שזה השפיע עליו מאוד השבוע, בגלל שאני אדם שהוא מאוד אוהב ובגלל זה הוא לא יכל להתקשר אליי, כי הוא לא ידע מה לומר לי, איך להתמודד עם זה. הוא אמר שהוא לא רוצה להיפרד ושהוא אוהב אותי ולטענתו "אני יודעת את זה" שהוא אוהב אותי.." הודעה מענינת מפורום אלימות. מה דעתכם? איך תגיבו אם מישהו יקר לכם היה קורבן אלימות?

למעלה