על כנפי התהילה

cheshire9

New member
על כנפי התהילה

נקלעתי הערב לאירוע הזוי. היו שם כל מיני סלב'ז. אחת שהיתה פעם חלק מצמד. אחת דוגמנית-על שילדה לא מזמן. ועוד כמה ...... (בלי שמות - לא רוצה לחטוף תביעת דיבה.). בקיצור - הבנות הנ"ל גבוהות, רזות - ונראות רעעעעעע..... אני מכיר את נפלאות הפוטושופ - אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך. נראו כמו שטיח מרופט. עור פנים קטסטרופלי. מבט קפוא ויבשושי בעיניים. רזון שדוף על גבול החולי. חשבתי על תעשיית האגדות שמוכרים לנו. ועל אלפי הבנות הצעירות היפות הרעננות והאמיתיות (בלי פוטושטפ) שרק רוצות להידמות להן...... מצהיר חגיגית : כל בנות הפורום - בלי יוצא מהכלל וכל אחת בדרכה - נראות פי אלף יותר טוב מכל הסלבז הנ"ל. נאום הגבר (ודיר בלק - שהתפוז האלה לא ישימו את זה בדף הראשון.....)

1Shir

New member
מה את מתלהבת, אותך הוא לא ראה ../images/Emo3.gif

האמת היא שאני חסידה נלהבת של מראה טבעי, זה כבר אפילו אצלי ברמה העקרונית/תיאורטית (לא סותר שזה גם ברמת העדפה אישית אינטואיטיבית) אבל לפעמים יש לי קצת חוסר ביטחון בעניין הזה מול העולם, אני שואלת את עצמי איפה צריך להיות הגבול בין טיפוח-יתר לטיפוח רצוי ואני מפחדת שמא עברתי אותו, כי אני מרגישה רחוקה מהנורמות החברתיות... טוב זו היתה השתפכות לא צפויה והפיכת השרשור של החתול לכבד מן המצופה...

magenta73

New member
אישה מטופחת

לא אומר אישה מאופרת. אישה מטופחת שומרת על העור שלה, על הליכלוך בציפורניים, על ריח נעים (מקלחות מידי פעם עושות את העבודה).... כן הלאה. היא לא חייבת לשים טונה פודרה בשביל להיחשב "מטופחת".

1Shir

New member
מה?... חייבים להתקלח? ../images/Emo4.gif...

סתם, האמת שבקטעים האלה של ניקיון אני דווקא די פדנטית בד"כ, ואני אכן לא מתאפרת, אבל יש דברים שבאמצע כמו קרמים למיניהם וכו' שאני יחסית לא מתעסקת בהם...
אני יודעת שבסופו של דבר אין כאן בסדר ולא בסדר וזה אישי לכל בנאדם, כנראה שאני פשוט צריכה יותר ביטחון... :)

magenta73

New member
האם תאמיני לי שגם אני

לא מתעסקת עם קרמים יותר מידי? בקיץ ממש לא, חוץ מקרם שיזוף... ובחורף קרם לחות. כי העור מתייבש מזה שאני אוהבת לשבת בתוך התנור בערך... ויאללה! ביטחון!!! (את נראית מאוד מטופחת! לפחות מהפעם האחת שראיתי אותך)

1Shir

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif אין עלייך!../images/Emo9.gif

או, מישהי שרואה את זה כמוני...

אצלי מקלחת זה ראש חודש עברי וחגים ומועדים בלבד. עכשיו, עם בוא החורף הממשמש ובא בכלל הסתדרתי. :) :) :)

cheshire9

New member
אני נותן לביגהיט להנות מהספק

אחרי מה שראיתי היום רוב הסיכויים כמעט בטוח שהיא נראית הרבה הרבה יותר טוב....... כמו כל הבנות בפורום

whasuuuuuup

New member
../images/Emo24.gif

כפרה עליך תגיד את זה ל6 קילו החדשים שמרפדים אותי כי אני לא מתעמלת וכן טוחנת (שמזה הרופאה דוקא מרוצה) עוד קצת עוד קצת לא, לא עוזר. לא נקלט. אבל, תודה נשמה

1Shir

New member
הס! אני עוד אכריח אותך לאכול אלפחורס במציאות!

whasuuuuuup

New member
חוצמזה

איך לי לא אמרת שאותי הוא לא ראה במציאות כמו לביגהיט? שימי לב: נפלאות הטכנולוגיה - העתקתי ממנו: "מצהיר חגיגית : כל בנות הפורום - בלי יוצא מהכלל וכל אחת בדרכה - נראות פי אלף יותר טוב מכל הסלבז הנ"ל." זהו. הוא לא כתב מי שראיתי. הוא כתב כל בנות הפורום. זה כולל גם את מי שהוא לא ראה. :)

magenta73

New member
הו, לא...

אתה לאמכיר את נפלאות הפוטושופ, אם אתה עד כדי כך בהלם... בוא אלי למשרד, אני אעשה לך תצוגה של לפני אחרי. אתה תהיה בשוק, בהלם בהמומה. ותודה

cheshire9

New member
תסבירי לי

איך דווקא לסלבז יש כזה עור פנים גרוע ? זה דרישה בילט-אין לתפקיד ? כאילו - יש בנות באמת יפות שמסתובבות שם בחוץ - למה לא לוקחים אותן ? או שגם אלה היו יפות פעם - ושנים של איפור מוגזם הרסו להם את המירקם ? מוזר.....

למעלה