על לבוש

דנדוש20

New member
על לבוש

מה שלומכם אנשנושים?
שתי שאלות::: 1)כמה אתם משפיעים/מתערבים לבני זוג שלכם בבגדים שהם לובשים? 2)אתם חושבים שלבוש מסויים, פרובקטיבי, מושך את הטיפוסים הלא נכונים?

חןשסק

New member
היי

1. אני לא התערבתי יותר מדיי, אם היה משהו שלא אהבתי אמרתי, או החמאתי- במקרה ההפוך... לא אמרתי לו תתלבש ככה או אחרת... 2. ודאי... בעיקר כאלה שהעיניים רואות והשכל לא תמיד מקדים את העיניים (או כל איבר אחר בגוף...)

danielo18

New member
ובכן..

1. עדיין לא נולדה הבחורה (או שהיא נולדה ופשוט לא זכתה להכיר אותי) שתגיד לי מה ללבוש / לא ללבוש. בד"כ אני לא מגיע לשלב הזה במערכת יחיסים (חודש כבוד!) אבל אני חושב שאם מישהי תחליט שהיא נכנסת לי לארון (ו"מעצבת" אותי לפי הטעם שלה בלבד) - היא פשוט תשאר שם. בקשר לזה שאני אגיד לה מה ללבוש - אני אוהב את הבנות שלי קצת לבושות. מה ללבוש - זה בחירה שלה. 2. "לבוש מושך צרות" - לפחות אצל בנות זה נכון. (וואו, תוקפני במקצת...)

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

שלומי מצויין XD 1)כמה אתם משפיעים/מתערבים לבני זוג שלכם בבגדים שהם לובשים? לא מתערבת.. שיהיה לו בכיף. 2)אתם חושבים שלבוש מסויים, פרובקטיבי, מושך את הטיפוסים הלא נכונים? ברור שכן. אנסים וזה.. מן הסתם. אבל מוצי, זה לא אומר שמותר להם לגעת.

מממ

שלומי טוב.... *שיעול* *שיעול*
חחח 1. אין לי בן זוג
אבל כשהיה לי, למשל הוא היה מתייעץ איתי מה ללבוש, והייתי אומרת לו מה נראה לי הכי מתאים.. האקסים שלי היו די נוחים בקטע הזה חחח אז אפשר לומר שדי הייתה לי השפעה. לא נתתי להם את ההרגשה של "אני המלבישה" אבל באופן כללי הם גם די "ידעו" להתלבש, אז לא ממש התערבתי..רק במקרים קשים
במקום מסויים חשוב לי שבן הזוג שלי יידע להתלבש יפה, אחרי הכל לבוש זה הרבה פעמים רושם ראשוני
2. אני מאמינה שלכל לבוש יש השפעה רבה. לבוש משדר המון לגבי מי את/ה. לבוש פרובקטיבי, מן הסתם, יכול למשוך טיפוסים לא נכונים.. אבל בד"כ הם נמשכים לא משנה מה

למעלה