ממש לאביום ראשון לפי דרישת היוהמשית גלי מיארה.
בעת הדיון יוכל להעלות כל חשד שירצה והועדה
תחליט מה לעשות.
במידה ולא יעשה זאת זה עוד איום של השותפים
למהפכה המשפטית על הדמוקרטיה בישראל.
זו פצצת שהוכנסה על ידי שרים בממשלה למערכת
השלטון.
החלטות שיפוטיות לא נקבעות על ידי סקר קולותממש לא
אבל לפיד צעק שיש לו רובהחלטות שיפוטיות לא נקבעות על ידי סקר קולות
(ברוך השם) בעיתון. גם לא חוקים ולא שחרור
חטופים.
וזה לא גרם לו להפיל את השלטון.אבל לפיד צעק שיש לו רוב
בחירת נשיא בג"ץ זה לא עניין משפטי אלא פוליטיוזה לא גרם לו להפיל את השלטון.
גם הוא יודע שמספר החכים מקבלים ביום הבחירות.
ושבית המשפט הוא שמחליט בנושאים משפטיים ולא
חברי כנסת בערוצי תקשורת.
מה פתאום. בארצות הברית זה פוליטי לא אצלנו.בחירת נשיא בג"ץ זה לא עניין משפטי אלא פוליטי
אתה יודע מה, אדרבה, מנו את עמית להיות הנשיא שלכם.מה פתאום. בארצות הברית זה פוליטי לא אצלנו.
על השופט להחליט בהתאם לחוקים שחוקקה
הכנסת. וגם אז יכולים לערער על החלטותיו.
אולי, מבחינה משפטית, עליו לעשות כן. מבחינה ציבורית? זה יהיה אסון אם יעשה זאת. מה הדבר הנכון לעשות במצב כזה? שאלה פתוחה.ביום ראשון לפי דרישת היוהמשית גלי מיארה.
בעת הדיון יוכל להעלות כל חשד שירצה והועדה
תחליט מה לעשות.
במידה ולא יעשה זאת זה עוד איום של השותפים
למהפכה המשפטית על הדמוקרטיה בישראל.
זו פצצת שהוכנסה על ידי שרים בממשלה למערכת
השלטון.
מערכת המשפט חייבת להיות עצמאית לחלוטין ולא זרוע של זדון ורשעה כמו ברייך השלישי.אולי, מבחינה משפטית, עליו לעשות כן. מבחינה ציבורית? זה יהיה אסון אם יעשה זאת. מה הדבר הנכון לעשות במצב כזה? שאלה פתוחה.
נו, געגועיך לרייך השלישי מוכרים וידועים. גם חיבתך לפרובוקציות בגרוש. אין כל חדש תחת השמש. כרגיל וכצפוי, גם אין כמובן כל קשר בין תגובתך לדברי למעלה. רק בריאות נותר לאחל במצב כזה, אם כי אודה שאני די נוטה לייאוש במקרה הזה.מערכת המשפט חייבת להיות עצמאית לחלוטין ולא זרוע של זדון ורשעה כמו ברייך השלישי.
אין מקום לפשרות!
אם היא צריכה להיות עצמאית לחלוטין מה הם רוצים מהשר?מערכת המשפט חייבת להיות עצמאית לחלוטין ולא זרוע של זדון ורשעה כמו ברייך השלישי.
אין מקום לפשרות!
הממשל האמריקאי שונה משלנו בכל דבר ולכן השוואות שאתה עושה הן קשקוש .לטראמפ השאירו יועצת / תובעת מהממשל הקודם של ביידן?
רק במערכת המשפטית החולה שלנו משאירים טרולית כזאת בשביל לחבל בתפקוד הממשלה.
שונה, אבל הסעיף הזה הוא הגיוני שיהיה בכל ממשל.הממשל האמריקאי שונה משלנו בכל דבר ולכן השוואות שאתה עושה הן קשקוש .
אני לא ממש סומך על ההיגיון שלך ולא על ההבנה שלך.שונה, אבל הסעיף הזה הוא הגיוני שיהיה בכל ממשל.
ברור. אתה רוצה שיחזרו להיגיון של 06.10אני לא ממש סומך על ההיגיון שלך ולא על ההבנה שלך.
אתה מתכוון להגיון של הממשלה הימנית שאפשרה את האסון?ברור. אתה רוצה שיחזרו להיגיון של 06.10
יריב לוין מתנהג באופן מופקר כי לא כינוס הועדותרק במערכת המשפטית החולה שלנו משאירים טרולית כזאת בשביל לחבל בתפקוד הממשלה.
07.10 הוא על הראש של כל מי שרק היה לו בראש זה בן גביר ואלימות המתנחלים והכנסת עוד פועלים מעזה שירגיעו את השטח.יריב לוין מתנהג באופן מופקר כי לא כינוס הועדות
לבחירת שופטים. המחסור בשופטים גגורם לנזק
מתמשך בעיכוב שפיטה כבר חדשים רבים. הוא
ניסה להפוך את בית המשפט לעוד זירה פוליטית.
ארועי המלחמה ב7 באוקטובר על ראשו. אני מקוה
שיתן את הדין על כך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.