על לילית, "הזאב" ו.... שלשול ...

גריני

New member
על לילית, "הזאב" ו.... שלשול ...../images/Emo4.gif

בערב יום העצמאות קניתי את הספר שהומלץ לי ע"י דניאל - על הלילית. ברגע שהתחלתי לקרוא אותו הבנתי שמדובר כנראה באחד מה"צללים" שלי, קראתי כרבע מהפרק הראשון, הלכתי לי לנוח וכשקמתי.... חטפתי שלשול נוראי שלווה בחום - שזה דבר די נדיר אצלי, מה שהפיל אותי לקרשים, ממש
ביליתי את כל אחה"צ בשכיבה כמעט חסרת אונים, כשאני עושה לעצמי רייקי ומבקשת עזרה מכל כוחות הריפוי (מאחר שהפקניק המסורתי של יום העצמאות נערך בביתי) קמתי למחרת בריאה לחלוטין ובכל זאת אני שואלת את עצמי (ואתכם, כמובן) האם יש קשר בין הספר למה שקרה

שלשול - ניקוי רעלים מהגוף

כשלי יש שלשול אני מנסה לראות את הדבר שאותו אני מעוניין לסלק מהגוף במהירות האפשרית... או מנפשי... משהו שזיהיתי כרעל או כלא מועיל לצמיחתי יותר שלשול - מתנה גדולה ועם ספרים זה קורא לי המון המון זהו ספר חשוב חזק ומטלטל הוא מערער אושיות "אמיתיות" כביכול כל מיני תפיסות מעוותות שאפשרו להתייחס אל האשה כאל "רע מוחלט" שיש להזהר ממנו !!! הרבה ג'יפה הספר הזה מנבה לנער אשרייך חיבוק הרבה אור ואם אפשר להציע (למרות שיש לך בטח את כל הידע) לעצום עיניים להניח את שתי הידיים על המקום שמרגיש לך תפוס לנשום אליו להגיד לו שלום לשאול בשלומו ולראות מה עולה ותוך כדי זה להכניס אור ועוד אור דרך הקודקוד עד למקום כמו פרוז'קטור רפואה שלמה שבת שלום דניאל

גריני

New member
ת ו ד ה ../images/Emo24.gif

גם אם אני "יודעת" - תמיד טוב לשמוע עוד, לקבל עוד עצות ורעיונות - מתקבלים בברכה ובאהבה
מעניין שכתבת שקרו לך תופעות כאלה בהשפעת ספרים, כלומר - עצם קריאת הספר מביאה לשלשול = ניקוז הרעלים
אני לא מודעת לתופעה כזו אצלי, נדמה לי שזו פעם ראשונה, ולכן תהיתי - האם ייתכן שרק הספר (ובמיוחד כשהספקתי לקרוא כ"כ מעט עד ש...) הביא לתופעה כזו קיצונית... המממ... מעניין מאוד

קריאה בספרים...

הרבה פעמים אני קורא ספר שמאפשר לי לחוות דברים, דפוסים, פחדים, רצונות ומאווים כמוסים התגובות הן לאו דווקא שלשול, זה יכול להיות גם התקף אסתמה, שפעת, או אקזמה אני חווה לעיתים (אם הספר טוב וחזק) טרנספורמציה מסוימת. זאת אומרת הספר, החוויה של הספר אם עיוני או עלילתי, מאפשר לי להיות לרגע במצב אחר, במקום אחר. אבל מדובר על תגובות של הגוף כחלק מהטרנספורמציה הכללית שאני חווה לעיתים השלשול הוא מהפחד כיוון שאני איני מרגיש שאני מסוגל להכיל את הטוב, אם אני נחשף למשהו שהייתי מאוד רוצה אך אני מרגיש שאיני מסוגל להכילו בחיי כעת, אבל הרצון הוא כל כך עז עד שהתגובה היא פחד מפני הרצון שלי, שירצה כל כך עד שאצטרך לשנות את חיי בצורה שאני פוחד לשנות... אבל אמרת שזה הביא אותך לאיזשהו מפגש. אז זו נראית לי תגובה מובהקת, ועכשיו את יכולה לנסות ולראות מה ולמה ואיך ממשיכים הלאה אחלה ספר, וחשוב אללה פשוט מהפכה שקטה לבריאות

גריני

New member
תודה שחזרת אלי, דניאל

אני קוראת את הספר, בקצב די איטי כרגע. לא היו תופעות דומות עד עתה, אם כי קמתי הבוקר במצ"ר על הפנים - ללא יכולת לשים את האצבע על סיבה או גורם מסויים... מין עצבים פנימיים כאלה, ירידת אנרגיה טוטאלית, חוסר כוח וחשק לעשות משהו... לא יודעת האם זה קשור לספר או לא יש ימים כאלה, שהכל נראה חסר טעם, שצריך פשוט לתת לדברים לעבור - ואני בדר"כ אדם שחי טוב עם "זיקוקים" עם הו-הא, עם תובנות וצחוקים ומרגישה "נובלת" כשזה "סתם יום של חול".... והיום זה יום שכזה, ואני מחכה מהבוקר למסר היומי של אורן - אולי יבהיר לי משהו...

למעלה