על לנדינג ומה שבינהם

רונה96

New member
על לנדינג ומה שבינהם

היי ובוקר טוב, מצטערת על הבורות. אבל מישהו יכול להסביר לי את המושג לנדינג ? והמשמעויות מאחוריו ? (קיבלנו PR אבל אנחנו מעוניינים לטייל כחודש מבלי לאקטב את הויזה, או שכן...) תודה מראש

זה תלוי בשאלה מה התוכניות שלכם לגבי המעבר.

חייבים לעשות לנדינג תוך שנה מיום הבדיקה הרפואית אחרת מאבדים את מעמד הזכאות ל PR על בסיס של חוסר רצינות. מרגע שנחתת בקנדה, והצגת את הויזה שמודבקת בדרכון את נחשבת לתושבת קבע בקנדה. כדי לא לאבד את מעמד תושב הקבע יש לשהות בקנדה בפועל פיזית שנתיים מלאות (אין חובת רציפות) בתוך כל 5 שנים רצופות. לנדינג משמעותו נחיתה, הפעלת הויזה החד פעמית, וקבלה תוך חודש של כרטיס ה PR הקבוע לכל כתובת שתמסרו, לצורך העניין אפילו הכתובת שלי. הכניסות הבאות לקנדה, יצטרכו להיות יחד עם הכרטיס. אני חושב שזה לא חכם לא להפעיל את הויזה מייד בביקור הראשון. אין אפשרות לקחת מכם את ה PR אחרי שנתנו אותו, בכפוף לכך שאם לא תעברו ותשהו שנתיים אחרי 5 שנים לא תוכלו לחדש אותו. תמיד קיים הסיכון ש מחלה או תאונה, ייגרמו לכך שלא תוכלו להגיע לביקור פעם שנייה במהלך ה 8-9 חודשים שנותרו לכם לתוקף של הבדיקה הרפואית. אם אתם חושבים לנסות למרוח ככה את התחלת הספירה של ה 3 שנים עד המעבר, זה מסוכן, ולא מומלץ. בשום דבר כמעט בחיים, בטח במעמד ה PR לא מומלץ לחכות לרגע האחרון. מזל טוב לרגל קבלת הויזה.

תתקנו אם אני טועה

אבל נראה לי שאין דבר כזה להגיע לקנדה עם הוויזה של מהגר דבוקה בדרכון ולא להפוך למהגר על המקום. זה לא בחירה שלך. אגב, אם תגיע כתייר בין בדיקה רפואית והחתמת דרכון, הפקידים בביקורת דרכונים יודעים עליך. זה מופיע על המסוף.

joe2b

New member
גם אני שאלתי את זה

בעמוד הקודם, וענו לי בדיוק ההיפך - שזה חד משמעית אפשרי. אני חושב שאני פשוט אברר בשגרירות.

dannyk27

New member
בהחלט יש אפשרות

להגיע עם ויזת הגירה ולא להפעילה (לנדינג) בביקור הראשון או כלשהו עד שנה מהבדיקות הרפואיות.

dannyk27

New member
כל אחד ושיקוליו

יש כאלו שבאים להכין את הקרקע, משמע לבדוק מקומות מגורים, עבודה, לימודים לילדים וכיו"ב ואין להם קרובים/חברים או כתובת קבוע למשלוח כרטיס ה PR ומתעדים להגיע כעבור כמה חודשים כשימסיימו את חוזה עבודתם בארץ או יסגרו את עיסקם או להבדיל יילדו במזל טוב . אני מניח שזה מקובל יותר במסול הפדרלי שכן בזה של מניטובה יש בקור מקדים הכרחי.

למעלה