על לקחי העכבר

אבשלו

New member
על לקחי העכבר

elii ביקש ממני לכתוב למה התכוונתי בהודעה שנמצאת אי שם למטה. לכן אני פותח תגובה חדשה. דמיינו אדם מפוחד מאוד מפוחד שכל חייו עסוק בפחד בפחד שלו בזהירות בחששות שמא בחוץ יטרפו אותו יחסלו אותו ישמידו אותו,שינצלו אותו,החיים מבחינתו הם מבוך ענקי לא ברור ולא מובן שלא רואים בו כלום ולא ברור אם הוא הולך לגבינה או שיש שם מלכודת. וכל זאת בלי שאותו בנאדם ישים לב לסכנות האמיתיות ובלי שיתבונן בהם הוא עסוק בפחדים שלו בנבירה שלו. כן יש גם נבירה כל פט הוא טוחן עד דק מסתובב במעגלים סביב עצמו מסרב לראות/לא יכול לראות את הפיתרון.כל זה הוא חלק מהצדדים של הלא מאוזנים של העכבר. אבל גדולתו של האדם שמכיל את העכבר כלקח מתחילות להתגלות כשהוא שם לב לדברים כשהוא מתחלי לארגן לו את החיים שלו ממגוון הפרטים הוא מרכיב פאזל מאינסוף המידע הוא מרכיב מציאות הוא יוצר הוא לקוח את הפחד למקום של זהירות של תשומת לב לכל הפרטים הוא משתשמ ביכולות הריכוזץ ויש עוד אבל זה העיקר ההודעה הזאת הייתה מעניינת מבחינתי לכתוב אבל אני קצת עייף אחריה מצפה לתגובות האיש שראה עכבר

ellii

New member
טוב אחי את הלקחים האלה היית

יכול ללמוד היטב גם ממני
לא חייבים להגיע אל העכבר בשביל זה
אבל אתה לא הכרת אותי...בכל אופן אתה ממש צודק ...רק אני רוצה להוסיף שצרות העכבר האלה נובעות בעיקר ממגוריו עם האדם ..כלומר מרדיפת האדם אותו מה יעשה העכבר המסכן..ילך לאוניברסיטה וילמד איך להתפרנס בכבוד?! אז נכון לעכבר אין הרבה ברירה אבל לנו יש....מה שמצביע על תפקידנו ללמוד לא להיות עכברים במלכודת במירוץ נפחד אחר הגבינה הנחשקת...כמו שאומרים מההודעה שלך אל המינד שלי...החיים קצרים והגבינה רק מתרחקת...

אבשלו

New member
מוות לREFRESH

הייתה לי הודעה ארוכה שנימחקה טוב נו בקצרה העכבר כמו לכל החיות יש עוד הרבה רבדים. אם אתה מעוניין שארשום מה שלמדתי על לקחי החיות השונות. רק תגיד ומניסיוני המועט אששתדל לענות

ellii

New member
אבשלום תגיד..תגיד...../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo54.gif

ellii

New member
אבל כדי שכולנו נהנה תפתח הודעה

חדשה בעמוד הנוכחי...כלומר בעמוד 11

למעלה