אצלינו לא מדברים על זה ממש
אבל לפעמים בצחוקים...אחי(30) אמר לי פעם שכשאני אתחיל אני אצטרך קונדום בטעם קולה...הוא דיבר איתי על זה ממש בקטנה,כי הוא שמע שכמה בנות מהשכבה שלי נכנסו להריון והוא אמר לי רק:"אוי ואבוי לך! תיזהרי את! תתרחקי מהשטויות האלה את רק בת 17! אל תיהי לי פרוצה!" ואחי הבכור אמר לי את אותו דבר...תכלס,רק עם אחי האמצעי הנושא עולה טיפה יותר,אבל שנינו נבוכים לדבר על זה,אני לא מבינה בזה כלום(הוא מנוסה...)אבל הרצאות ממש לא...רק הוא אמר לי שאם אני אחליט לעשות את זה,הוא רוצה לדעת עם מי ומתי ואיך אנחנו "נזהרים" והוא גם רוצה "לאשר" את זה...הוא הזהיר אותי שאם אני אכנס עם מישהו למיטה בלי לשאול אותו לפני כן הוא "יהרוג" אותי.. הפאדיחה שהיתה לי,כשיום אחד אני וחברה שלי היינו אצל אחי,מזל שזה האח הקרוב אלי,אחרת זה בכלל היה סופר פאדיחה,אני וחברה שלי דיברנו על הגלולות שקיבלתי מהרופא,ואף אחד לא ידע מזה חוץ מאמא שלי וגיסתי,אז אחי שמע את זה,שאני לוקחת גלולות,והתחיל לשאול שאלות,איזה גלולות,מי נתן לי אותן,ולמה,וכשאמרתי לו:"סתם,כדי לסדר.." אז הוא אמר:"שלא תתחילי להתפרע! תיזהרי!" וניסיתי להסביר לו שזה באמת רק כדי לסדר... הוא לא האמין לי וזה הרג אותי,שאח שלי יחשוב עלי ככה... עכשיו הפסקתי לקחת אותן,כי הרופא נתן לי אותן לתקופה ארוכה מידי ומסתבר שזה לא טוב,הייתי צריכה לקחת אותן רק 5 חודשים,ולקחתי הרבה יותר,אחי הלך אל הרופא הזה(בלי ידיעתי) ואמר:"ניסית להרוג את אחותי! הגלולות האלה חזקות וזה מסוכן אם יגרם לה נזק בגלל זה...." קיצר מאז שדיברנו על זה,לא דיברנו 4 ימים....מהפאדיחה לא היה לי אומץ להתקשר או לענות לטלפון שבטעות זה לא יהיה הוא...