על מבוסס המערכון "הבלוג של מאי"

H a V i T u S h

New member
על מבוסס המערכון "הבלוג של מאי"

בעודי מטייל בישראבלוג, בין בלוגים שונים, נתקלתי בבלוג הבא, ואני נשבע ביקר לי ש- לא נגעתי: אתם מכירים את הקטע שאתה עם כולם בס22ה וככה... ואז כזה בא הילד הכי מפגר שיכול להיות ולהתחיל לרדת עליך... כולם בהלם ולא מאמינים ואני שותקת כמו בול עץ... איזה ילד מגעיל.. אחד החנונים בשכבה.. ילד שנראה כמו... לא משנה! ופתאום.. באמצע שכולם ככה הלכנו לקניון... הבנים הלכו לראות סרט וכל הבנות הלכו לראות נעליים ובגדים ואז ראינו סרט... אז החנון האידיוט הזה חיכה לנו (לבנות) כדי שנראה איתו סרט... ואז הוא אמר.. שהילדה הכי שקטנה תהיה חברה שלו... (איזה דבילללל!!! מה הקשר הכי שקטהה שיואוו הוא כזה מעצבן!)... אם הוא היה בת אז הייתי קוראת לו פקאצה! אבל הוא ילד חנן ומגעיל.. בעעעע... וליד מי הילד הזה התיישב... ל-י-ד-י-!-!-!-! ובקיצר... אמרתי לו שתי מילים... שלום ולהתראות! והלכתי לשבת ליד חברה שלי... אז הילד ההומו הזה חזר... עם מיליון דמעות בעיניים והוא אומר לי שאני לא אוהבת אותו (דהה...) ואז צעקתי עליו שאני שונאת אותו כי הוא ממש קוץ בתחת! ואף אחד לא מסתובב איתו כי הוא כזה... אז הוא בא כזה... והוא אמר לי סליחה... וכשראיתי את הפרצוף המסכן שלו.... הוא עשה לי מצפון!! ואני שונאת את זההה!! (מי לא...)... אז הוא אמר לי שהוא רוצה נשיקה... אז אמרתי לו שבחיים לא.. ונתתי לו שתי סטירות לעיניין והלכתי... אוף איתו... אז כל הבנות כזה התחילו לצחקק והוא ישב לבד והתחיל לבכות.. ואתם שומעים- נקרע לי הלב לראות אותו ככה! אז באי ברירה.. ניגשתי אליו יפה.. אמרתי לו סליחה... *השידור נקטע בשל בעיות טכניות* סתםם.. בקיצור אז באתי אליו אבל פשוט רציתי להקיא לידו... יש לו ריח של דגים סרוחים... הוא מכוער טופת!!! והוא ממש מגעילללל!! כל היום הוא מחטט באף ומוציא משם "יהלומים"... אם הבנתם זה חננה... אז אחר כך.. אני רואה אותו דבק לבת אחרת.. וככה אותו סיפור יחד איתה ועם עוד בנות אחרות... *מסקנה!!!* אסור לקבל מצפון למרות שזה לא בשליטתינו! שיהיה לנו טקט! ולתת סטירות ובעיטה איפה שצריך לתת... [המבין יבין...] קיצר ילדה בת 15 רשמה את זה וכולי התפוצצתי מצחוק, עכשיו אני מבין שהבדיחה דומה למציאות, תהנו יא כאפות...

havlaz

New member
לפחות מספר שגיאות הכתיב

בטקסט לא כזה גבוה יחסית לטקסט של פקאצ'ה בת 15

H a V i T u S h

New member
../images/Emo207.gif

יש למישהו מידע אם עדיין קיימת סיירת הורים ואם כן איך משיגים מישהו משם?....

Liraz 6q

New member
בטח שקיימת!

ואין לי מושג איך אפשר להשיג אותם.. אני יודעת שציפי מבראשית חברה בסיירת..

H a V i T u S h

New member
למה לא אמרת????

איזה שושי ואיזה יואב...... עזוב אני כבר אדבר איתך במסנג'ר הצבאי.

harhanegev

New member
לך תדע אם זה באמת "היא".

זה יכול להיות גם גבר בן 50, זאת יכולה להיות גם מישהי בת 20, וכו' וכו'. אין לך שום דרך לדעת אם הגיל המוצהר הוא נכון.

harhanegev

New member
אין לי מושג על איזו קטנוניות

כבודו מדבר. אותי הנושא של מה שאתם מכנים "הבלוג של מאי" לא מטריד ולא מעניין, בסך הכל הערתי הערה עובדתית חשובה ורלבנטית מאוד שאין לה דבר וחצי דבר עם קטנוניות.

למעלה