(על) מה אתם חושבים?

AnnabeI Lee

New member
(על) מה אתם חושבים?

אין לי כח לערוך ולנסח הודעה- אז הנה: Annabel Lee מה מעסיק אותך רב היום? Annabel Lee על מה אתה חושב? I3lack Mage אלו שתי שאלות שונות Annabel Lee אוקיי אז ענה עליהן בנפרד :p Annabel Lee יש לך את הנעימה הזו מלב אמיץ? I3lack Mage לא I3lack Mage לא ראיתי לב אמיץ Annabel Lee לא הפסדת הרבה I3lack Mage בית ספר מעסיק אותי הרבה I3lack Mage ואני לא חושב יותר מדי... בעיקר על הארץ ובית ספר ובנות ח I3lack Mage וזה שאני רוצה ללכת לג'ים אבל לא עושה את זה Annabel Lee sends C:\Documents and Settings\Gaily\My Documents\My Received Files\Braveheart - Theme .mp3 I3lack Mage אני אאזין לזה מחר Annabel Lee מעניין איך אפשר להתחבר למהות של בן אדם. I3lack Mage מאיזו בחינה Annabel Lee כלומר לראות את מה שהוא באמת, איך שהוא חושב... Transfer of "Braveheart - Theme .mp3" is complete. Annabel Lee איך הוא חושב על עצמו ועל אחרים Annabel Lee מה מעסיק אותו... I3lack Mage את נשמעת פסיכולוגית להחריד Annabel Lee זה לא בא מהכיוון הזה Annabel Lee כי הרי כל מה שאי פעם תראה תשמע תבין תמיד יעבור את הסינון של הצורה שבה אתה חושב על דברים Annabel Lee זה אומר שאנחנו לא באמת מכירים אף אחד? I3lack Mage מכירים אנחנו פשוט לא אובייקטיבים

Master Boo

New member
../images/Emo26.gif

אני אענה על השאלה למרות ההערות על Braveheart. כרגע רוב הזמן אני חושב על שני דברים- מוסיקה וחברה שלי. מוסיקה (ובעיקר מקצבי תופים) תופסת את החלק הכי גדול בחיים שלי, אני לא חושב שעבר יום אחד בלי שתיפפתי משהו, שרתי לעצמי משהו בראש, זמזמתי, או מה לא.

miss mcmillan

New member
רוב החשיבה שלנו מתבצעת בלוּפּים

לצערי אני לא זוכרת את האחוזים המדוייקים עליהם קראתי פעם, אבל מסתבר שפשוט המון מהמחשבות שאנחנו חושבים כל יום, הן כאלה שכבר עברו שם בעבר- בדרך כלל תוך פחות מ-24 שעות. לא משנה. המסננים שמעבירים כל מחשבה או עניין אצלי הם האנשים שאני אוהבת- החבר שלי, המשפחה שלי וכמה אנשים משמעותיים אחרים. מעבר לזה, חלק גדול מהמוח שלי נתפס על ידי חוש הומור (מעוות, חולני, לא מצחיק יש יאמרו- אבל הומור): הומור משמש לי אמת מידה לשיפוט על אמיתות, רעיונות ובני אדם, ומאפשר לי לתפוש הרבה מאד עובדות קשות. הייתי אומרת שזה הפילטר הבסיסי ביותר שמאפשר לי להתמודד עם הקיום; עם מה שטוב בו, ועם מה שלא טוב בו, ובעיקר עם הגיחוך שבחיים הדי-עלובים שלנו. אה,ואני כבר שנים חולמת על חיבור USB בין אנשים, שיאפשר להעביר קבצים בשלמותם בלי פגימות. רק שזה לא קורה
.

Gilliana

New member
רעיון יפה

חיבור USB בין אנשים - בהחלט רעיון מעניין ומוצלח! אבל האמת? אני נגד. חיבור כזה היה מוחק את האינדיבידואליות של בני האדם בשלב כזה או אחר - כולנו היינו יודעים בדיוק מה שהאחרים יודעים, חושבים כמו האחרים, מרגישים כמו האחרים... לא, יש כנראה סיבה טובה שאין כזה חיבור ולעולם לא יהיה. מה שכן רעיון לא רע הוא הלימוד האוטומטי בין רגע סטייל "מטריקס" (כפי שניאו לומד ג'יאו ג'יצו למשל) - בהחלט מקצר תהליכים ויעיל.

אני ושב שהיא התכוונה

כדי שנוכל להעביר תחושות ומחשבות בלי טעויות וחוסרי הבנה. ואם היא לא התכוונה לזה, אז אני מתכוון לזה...

Lonly badger

New member
להעביר תחושות ומחשבות בלי טעויות

וחוסר הבנה: 1. לא להתייחס לשפה כל כך ברצינות\ להבין את השפה - etymology 2. להפוך לכמה שיותר מודעים. 3. טלפתיה.

miss mcmillan

New member
טלפתיה ז\ה נחמד

כשזה נמצא.. אבל איך אפשר לפתח את זה באופן אקטיבי? ובגדול בוב קלט למה התכוונתי

Lonly badger

New member
אני מאמין

שיש דרך , photoreading - הדבר הכי קרוב ללימוד בן רגע סטייל מטריקס

לוגי1234

New member
666

אל תירא לא מן הצדוקים ולא מן הפרושים אלא מן הצבועים העושים מעשה זמרי ודורשים שכר כפנחס.

למעלה