AnnabeI Lee
New member
(על) מה אתם חושבים?
אין לי כח לערוך ולנסח הודעה- אז הנה: Annabel Lee מה מעסיק אותך רב היום? Annabel Lee על מה אתה חושב? I3lack Mage אלו שתי שאלות שונות Annabel Lee אוקיי אז ענה עליהן בנפרד
Annabel Lee יש לך את הנעימה הזו מלב אמיץ? I3lack Mage לא I3lack Mage לא ראיתי לב אמיץ Annabel Lee לא הפסדת הרבה I3lack Mage בית ספר מעסיק אותי הרבה I3lack Mage ואני לא חושב יותר מדי... בעיקר על הארץ ובית ספר ובנות ח I3lack Mage וזה שאני רוצה ללכת לג'ים אבל לא עושה את זה Annabel Lee sends C:\Documents and Settings\Gaily\My Documents\My Received Files\Braveheart - Theme .mp3 I3lack Mage אני אאזין לזה מחר Annabel Lee מעניין איך אפשר להתחבר למהות של בן אדם. I3lack Mage מאיזו בחינה Annabel Lee כלומר לראות את מה שהוא באמת, איך שהוא חושב... Transfer of "Braveheart - Theme .mp3" is complete. Annabel Lee איך הוא חושב על עצמו ועל אחרים Annabel Lee מה מעסיק אותו... I3lack Mage את נשמעת פסיכולוגית להחריד Annabel Lee זה לא בא מהכיוון הזה Annabel Lee כי הרי כל מה שאי פעם תראה תשמע תבין תמיד יעבור את הסינון של הצורה שבה אתה חושב על דברים Annabel Lee זה אומר שאנחנו לא באמת מכירים אף אחד? I3lack Mage מכירים אנחנו פשוט לא אובייקטיבים
אין לי כח לערוך ולנסח הודעה- אז הנה: Annabel Lee מה מעסיק אותך רב היום? Annabel Lee על מה אתה חושב? I3lack Mage אלו שתי שאלות שונות Annabel Lee אוקיי אז ענה עליהן בנפרד