על מה אתם לא מתפשרים ב"דייט" מבחינת

TalKz

New member
על מה אתם לא מתפשרים ב"דייט" מבחינת

מראה? למשל, "אני חייבת שלגבר יהיה שיער ארוך" "אני לא אוהב שמישהי יש לה צלקת בפנים" שרשרו כאן את הדברים האלה

TalKz

New member
אני-@!!!

שיער קצר (אני מתכוון קראחת, קוצים) וגם בנות מלאות\שמנות (אבל זה בגלל שאני קומפקטי, נראה לי קצת מוזר להיות ליד מישי שהיא יותר "גדולה" ממני במימדים. בגובה לא מפריע לי, כי היו לי חברות שהן יותר גבהות ממני... (אני 1.65!)

orenbarkai

New member
על מה לא מתפשרים

בתור משיהו שהוא 1.96 בימים חמים, אני לא מתפשר (לפי סדר העדיפות הזה): 1. מעשנת - major turn off או בקיצור לא אצלי. 2. גובה - חייבת להיות מעל 1.70 (מוכן להתפשר אבל אשתי 1.78) 3. תוצאות מול עניין - אם יש מצב ל... אז אפשר להתפשר ברמת העניין. אבל לא לאורך זמן 4. נעימו.נחמדות.יכולת תקשורת - מצב שהבחורה לא מתקשרת לא בא בחשבון (שוב - אלא אם כן יש מצב לתוצאה...) 5. אחת שמדברת על האקס שלה

ס22ית

New member
שאלה שאלתית

תמיד הפריע לי שהבחור לא יהיה נמוך ממני..

Zoharrr

New member
גובה וצבע עור(גזענית ממש)LOL

שלא יהיה מתחת ל 180 ושיהיה לו עור בהיר מבהיר שזוף טיפה עד חיוור.

ChilD SouL

New member
בגדול../images/Emo35.gif

אני לא מתפשרת על גובה. אני גבוהה בעצמי [1.70
] ולצאת עם מישהו יותר נמוך ממני אני ארגיש כמו אמא שלו. 1.80 זה הכי נמוך. [בשביל העקבים
]

pain is MY love

New member
גובה פחות מפריע לי

בעיקר בגלל שאני בקושי מגרדת את ה165 ס"מ וזאת לא ממש בעיה למצוא בחור בגובה שלי.. אבל אם יש משהו שאני לא מוכנה להתפשר עליו זה מבנה גוף. אני חייבת שיהיה לבחור מבנה גוף גברי, רחב, שרירי ומגונן אני לא יכולה להיות עם מישהו שמתגלגל לידי.. ולא בקטע של להעליב אף אחד! הכל עניין של טעם...

הממ... אחת ש..

שאני יוכל להראות את הפרצוף שלה בציבור איתי בלי להרגיש להיות מפודח... זה ההתפשרות מבחינת מראה.. לדייט רגיל.. יעני לא לרציני.. סתם להעביר תזמן.. יו נוו... בשביל משהו רציני אז שיהיה לה לוק טוב... או לפחות חמודה... כי אולי היא עוד יצא משזה משהו... ואני רוצה אישה חמודה...

זכוכיות

New member
על רוב הדברים.

אלו דברים שכביכול ניתנים לשינוי בקלות, אבל מבחינתי הם (לרוב) תוצאה ישירה של אופי או נישה שונה משלי. * בגדים ממותגים. כאילו, חולצה פה או איזה זוג מכנסיים שם זה בסדר, יוצא, קורה, גם לי יש קצת שהתגלגלו לי לארון, אבל לוק נעלי נייקי- ג'ינס דיזל- חולצה פומה (ווטאבר) וכו'- פשוט קצת, פתטי בעיני. * ג'ל בשיער. במיוחד כזה שמעצב קיפוד לתפארת. * הליכה, תנועות ידיים, שפת גוף "ערסית" כזו. * תכשיטים מזהב צהוב. בקיצור, הבנתם את הכיוון
אני גם לא אצא עם בחור\ה ממש גדול, לא כי אני לא מסוגלת להימשך (אני כן) אלה כי אני בעצמי לא רזה- שריטות אישיות שלי, בעיה שלי.

למעלה