על מה אתם ממליצים...

SHIR2003

New member
על מה אתם ממליצים...

אני מתלבטת בין כמה נגנים iriver h-10 של 5 ג'יגה, iriver מסדרה T-10 של 1 ג'יגה או creative zen micro של 4 ג'יגה. מעבר לאיכות השמע של הנגנים חשוב לי מאד שיהיה טייפ מנהלים איכותי כזה שיהיה מספיק טוב להקליט בו הרצאות בלי חשש שזה לא יצא ברור. אם יש לכם המלצות לנגנים אחרים עם הנתון הזה אני אשמח לשמוע...

stardust19

New member
H320-קצת ישן אבל הטייפ הכי טוב

שקיים+ יש לו מיקרופון חיצוני ואפשרות לחבר מיקרופון חיצוני אחר

stardust19

New member
ציינת 2 נגנים שמבוססים על

מיקרודרייב ונגן פלאש אחד לכן חשבתי לנכון לציין את הדגם H320. אם הכוונה שלך זה להקליט ע"ג קלטות היה צריך לציין זאת. ישנם 2 סוגים של טייפ מנהלים- אנלוגי ודיגיטלי.- אני חושב ששנינו מתכוונים פה לדיגיטלי

SHIR2003

New member
אתה מתבלבל אני יודעת שלא מדובר פה

בקלטות. זו שכתבה לגבי טייפ אנלוגי זו לא אני...
באותה הזדמנות אני מקפיצה אני חייבת להחליט עד הערב מה לרכוש.

gt-master

New member
אני מתכוון לכך שאין חייה כזאת >>

טייפ מנהלים. זה לא טייפ וזה לא קשור למנהלים ונמאס לי מהמילה הזאת ואני רוצה שיפסיקו לקרוא לזה ככה. Voice Recorder. מקליט קול,רשם קול,הקלטה,וכו'... לא טייפ ובטח שלא מנהלים.מאיפה בא ה"מנהלים" הזה? טייפ אני מבין,אבל למה מנהלים? כסא מנהלים,אוטו מנהלים,נגן MP3 מנהלים וכו'..מה יש לנו ממנהלים? רק בעיברית יש את המושג הזה נראה לי.

stardust19

New member
take it easy dude ../images/Emo22.gif

ככה זה היה מההתחלה...אני גם לא אוהב את המונח הזה אבל לא הרבה אנשים מכירים מונחים אחרים לכן אני,בכל אופן, צריך להשתמש במונח הזה. אם אני אחיל להשתמש במונחים מקצועיים הרבה אנשים ילכו פה לאיבוד וחבל

למעלה