על מה ביבי דיבר עם אובמה?

סליידר

New member
על מה ביבי דיבר עם אובמה?

ביבי : "הדיווחים על אווירה רעה הם שטויות. בלשון המעטה, זה מאוד לא מדויק ולא משקף את האמת", "חשיבות הביקור עוד תתברר בעתיד" וייסגלס: "ברור שקרה שם אחת משתיים. או משבר חמור מאוד או הבנות מרחיקות לכת" גלעד שר: "משך הפגישה בארבע עיניים מעט חריג" ברק: "נתניהו מגלה מנהיגות ואחריות בכך שאינו חושף את פרטי שיחתו בארבע עיניים עם הנשיא אובמה". "קשה להבין את הפער בין המציאות החיובית כפי שגובשה בפגישה, שתורמת גם לביטחון המדינה, לבין הפרסומים בעניין באמצעי תקשורת שונים". אז, מלחמה עם אירן?

0Pandemonium0

New member
שיחכו קצת. אני רוצה להשתחרר קודם.

ולא, לא תהיה מלחמה עם איראן. ולא יזרקו עלינו פצצה גרעינית. אחמדינג'אד לא משוגע, ודי עם נבואות הזעם הטיפשיות האלה. הבן אדם שונא ישראל. שונא ציונים. הוא לא אנטישמי. הוא מכחיש שואה כנראה כי הוא לא מבין ורוצה לעשות דלגיטימציה למדינת ישראל, שקיימת בעיקר בגלל השואה, או כי הוא סתם אוהב לעורר פרובוקציות. יש גם כאלה. הוא לעולם לא יזרוק פצצה גרעינית על ישראל משתי סיבות: היא תפגע ביותר מדי מוסלמים מהמדינות השכנות או מישראל עצמה, בשביל לקחת את הסיכון הזה. הרבה מדינות חזקות כמו ארצות הברית, ישראל ומדינות אירופה, יפתחו במלחמה עם איראן והיא תפסיד. אני מניח שממש ישנאו אותו שם אם זה יקרה.

סליידר

New member
יש אנשים שמוכנים להקריב את חייהם ואת עמם

כדי להרוג יהודים ואת ישראל. ויש לי הרבה דוגמאות.

0Pandemonium0

New member
אמרתי לך, הוא לא מטורף.

ודי עם הדמגוגיה. גם היטלר לא היה מטורף ולא חולה נפש.

Gilliana

New member
הגזמת עכשיו... ../images/Emo31.gif

ואני אפילו לא מתכוונת להתחיל להסביר לך למה.

Blutige Erde

New member
דיליי מקצועי.

בבקשה הסבר את עצמך. מעניין אותי לשמוע מה יש לך להגיד בנושא

למעלה