על מה הם חושבים?

LadySilkworm

New member
על מה הם חושבים? ../images/Emo13.gif

או- פינת דיבוב התמונות. או- פינה חדשה. או- פינה שדניאל הציע לי במסנג'ר. או- מי שבפורום ווית'ין טמפטיישן מכיר את הפינה הזאת. הכללים, או המשחק, מאוד פשוט. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להפעיל את בלוטת המקוריות אצלכם במוח[נגיד שיש אחת, טוב?P:] ופשוט לתת הסבר הולם- על מה נייטוויש חושבים בתמונה? ומאחר ואני פתחתי את הפינה, אני מרשה לעצמי להיות פטורה, כי אני לא מקורית. P: אז לבקשת דניאל התמונה הראשונה תהיה הבאה -> והפעם.. מה עניין כ"כ את מרקו בצד שמאל? O: תהיו מצחיקים, ותגיבו! :)

The Fantasy

New member
"המ..מעניין איך אני יכול לברוח מפה..."

*מגלגל עיניים* עלוב

dralan

New member
אני ושירה פיתחנו את זה ל

``הו, ציפור... היא בטח טעימה... מעניין באיזה צורה הכי כדאי לתפוס אותה - הגרזן השלכה הקטן שאצלי בכיס, אולי?`` (חשיבה ויקינגית, מה?)

Lillith Dirge

New member
הו כן.

ומשום מה המבט של אנט נראה תוהה אז זה הולך ככה. "הו, זאת מצלמה?... פלאי הטכנולוגיה.. פעם ראשונה שאני נתקלת בדבר כזה." ויוקה. "u want some of this ha? -עיניים חושניות-" ואמפו. "לא לפזול.. לא לפזול...שיט!" ולסיום. תומאסקושקושנושפוקישנוקי. "אני ארביץ לצלם הזה, אני אתקע לו את הקלידים בראש. למה דווקא אני בבורדו שכולם כל כך קשוחים בשחור!" -זה עלוב. אבל היי. המבט שלו נראה רייק כאילו כל מה שעובר לו בראש זה צפצוף של סיום שידורים-

נממ

אנט: "וואו, המלבישה שלי סוף סוף הלביש אותי במשהו שהוא לא מפוקס קידס!" יוקה: "בירה! אני כל כך צריך עכשיו בירה!" אמפו: "כשמעמידים אותנו ככה אני לא נראה כל כך נמוך!" ~מרוצה מעצמו~

mary06

New member
אייי אייי איי!!!

עד לפוקס קידס
אני מקפלת את הבגדים האלה יום-יום, ושל אנט יותר גרועים

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif רעיון מעולה!

הממ. מה שבאמת קרה/ הפנטזיה החולנית שלי.
/תומאס: עלומה, אל תסתכלי עלי ככה, לא אני בחרתי את הבגדים שלי!! את עדיין אוהבת אותי נכון? ;;
/מרקו: אולי אם אני לא אסתכל על עלומה, היא לא תשים לב שאני דלוק עליה קשות?
/אמפו: כןן, אני מסתכל ישר עליך. בואי לאבאלה
/יוקה: אני סקסי יותר מכולם, בואי תעשי אותי.....*קול סקסי* |אימו|/אנט: את חשבת שאני לא אנסה לפתות אותך גם?? חכי חכי איזה לילה סוער יהיה. אני אעשה לך כאלו עיניים וגם יעבדו אותן בפוטושופ, לא תוכלי לעמוד בפני.

lacrimosa girl

New member
וקצת יותר ברצינות ../images/Emo3.gif

יוקה: ואיי, אני מת עוד שניה מכל הצילומים החופרים האלו... >< דפקו את הצלם! תומאס: כמה פעמים אפשר לעשות את אותה פוזה?? הצלם הזה כל כך חסר מעוף אומנותי. מרקו: אני פשוט אסתכל על משהו ש~באמת~ מעניין אותי. לא כמו הצלם המפגר הזה. אמפו: אני אעמוד ואחייך כמו דביל, הצלם חוזר איתי הביתה.
הוא העמיד אותי במקום טוב! אעשה הכל בשבילו! צ'ייייז! אנט: יאללה, עוד תמונה שאני בפרונט עם העיניים המעובדות הפוטושופ שלי וקצת [הרבה] טעם רע בבגדים. עוד מעט גומרים והולכים הביתה. מזל שמשלמים לי לפי שעה... אם כי הצלם הזה בטח עובד בשכר מינימום.
אני חלשה ><

Super Alonit

New member
דווקא הבגדים שלה נורמלים פה!../images/Emo2.gif

צריך להנציח את הרגע הזה לדורי דורות!

Eragon651

New member
אנאט : /tapuzforum/images/emo26.gif

``מעניין אם אני יוכל להכנס לנעליים הגדולות של tarja ?`` ושאר חברי הלהקה : `` מעניין איך תהייה ההופעה בישראל ? והאם האוהדים יתאכזבו כשאנחנו ללא הסולנית הישנה `` , וכן אני קצת מאוכזב שtarja עזבה. אבל זה לא אומר שאפסיק לשמוע נייט

shirlapes

New member
הניסיון שלי:

הצלם/ת: עמדות! תיראו קשוחים! אתם להקת רוק! rawr! יוקה: למי אכפת...ישנתי חצי שעה בלילה... מרקו, חושב לעצמו: האדום הזה...אני לא יכול להסתכל על תומאס מרוב שזה מצחיק. אני חלשה. מבטיחה לנסות להשתפר.

The Cat Woman

New member
אממ...

סאות'פארק סטייל
|יוקה|: וואו... זה... גדול! גדול יותר משאי פעם היה לי אהה לאאא... ראיתי! ו... זה שעיר!!!
|אנט|: וואו, כמה זמן לא ראיתי כזה... ועוד בכזה גודל!
אבל זה שעיר... של בעלי לא היה שעיר :S תומאס: אעההה!!!! הוא יאכל אותנו חיים!!!!! run for your live's!~!!!! |אמפו|: אהה... אפשר לחשוב, ממה אתם מתרגשים? אני רואה כאלה כל הזמן. |מרקו|: ~נד בראשו ותוהה~ על מה הם מסתכלים כ"כ הרבה? חבורת הומואים... לפעמים אני תוהה למה אני מסתובב איתם, הם אף פעם לא ראו יד שעירה מחזיקה בעדשה גדולה של מצלמה? =\

למעלה