על מה הסרט "מים עמוקים"?

רועי123456

New member
אני לא בטוח אבל נראה לי שאת מתכוונת

לים של פחד כי לא שמעתי על סרט בשם מים עמוקים בכול מקרה זה התקציר של ים של פחד: סרט אימה דל-תקציב שעורר ענייו רב בפסטיבל סאנדנס לקולנוע עצמאי, זכה לביקורות טובות, והפך באופן מפתיע לאחד הסרטים המדוברים ביותר בקיץ האחרון בבתי הקולנוע בארה"ב. הסיפור הלא יאמן של הסרט מבוסס על מקרה אמיתי. זוג צעיר היוצא לנופש אקזוטי מחליט להצטרף לקבוצת צוללנים היוצאים אל האוקיינוס הפתוח. אחרי שהם מסיימים את הצלילה, הזוג מגלה שהסירה ושאר הצוללנים פשוט נטשו אותם בלב ליבו של הכחול הגדול. אם חשבתם שיותר גרוע מזה לא יכול לקרות, טעיתם. המים שורצים כרישים. האם הזוג הצעיר והאוהב יצליח לשרוד עד שמישהו יזכר בהם ויבוא להציל אותם? שלושה פרטים שכדאי לדעת על הסרט: המראה של התוצר הסופי מזכיר את "פרויקט המכשפה מבלייר". צמד השחקנים הצעיר והבלתי מוכר התמודד עם כרישים אמיתיים. הסרט צולם באוקיינוס ולא בבריכה גדולה באולפן כמו סרטי ים הוליוודים

אולי היא התכוונה לים כחול עמוק?

בכל מקרה - ים כחול עמוק - סרט טוב וים של פחד - סרט נחמד, לא יותר ... הוא קצת משעמם.

בתקווהש

New member
התכוונתי ל"מים אפלים"

מה העלילה של הסרט "מים אפלים"? ומתי זה יציג בארץ?

רועי123456

New member
כנסי

בכורה: 21/07/2005 במאי: וולטר סאלאס שחקנים: ג'ניפר קונלי , אריאל גייד , שלי דובל , לינדה אמונד , קמרון מנאיים , ג'ון סי ריילי , טים רות' , דוגרי סקוט , פיט פוסטלטוויט הפקה: תסריט: רפאל יאגלסיאס, הפקה: דוג דוויזון, רוי לי, ביל מצ'ניק, צילום: אפונסו בטו, מוסיקה: אנגלו באדאלאמנטי, עריכה: דניאל ראזנדה תקציר: זוכת פרס האוסקר ג'ניפר קונלי ("נפלאות התבונה") והבמאי של "דרום אמריקה באופנוע" ו"תחנה מרכזית ברזיל" משתפים פעולה. עבור הבמאי מדובר בסרט הוליוודי ראשון דובר אנגלית. בהתאם לאופנה האחרונה הוא יוצר גרסה חדשה לסרט אימה יפני מבית היוצר של "הצלצול". לאחר תהליך גירושים מכוער, אם חד הורית ובתה הקטנה עוברות לדירה בבית דירות גדול, ישן ומט ליפול. מה שאמור להפוך למקום מקלט עבורן הופך לסיוט כאשר מים מתחילים לנזול מהתקרה. כאשר האם מנסה לברר מה קורה עם הנזילה בדירה מעליה, היא מגלה שלא מדובר באירוע שטכנאי יכול לעזור בתיקונו. טריילר אתר תמונות

ll Princess ll

New member
זה בהחלט נשמע יופי של סרט\\

כבר די מזמן דיברו עליו , ואני מחקה לו בקוצר רוח! מומלץ מאוד לפי מה שראיתי בטריילר!

angel of dead

New member
אל תחכי לו בכזה קוצר רוח

כולם מחכים לסרטי אימה ואז מתברר שהם עלובים אני כבר לא מצפה הרבה מסרטי אימה חדשיפ אבל הסרט נראה אחלה

ll Princess ll

New member
מה שנכון-נכון!

יש באמת כמה עלובים, אבל לפחות הטריילר נראה די מעניין! טוב, זה עוד מעט,21/07/2005 ..נראה!

למעלה