על מה יאיר כותב מחר?
מ מילי17 New member 28/1/05 #2 "זמן לשבור את השתיקה" על ההשוואה שהמתנחלים מקיימים בינם לבין רתין לותר קינג, גדול לוחמי זכויות האזרח של המאה העשרים.
"זמן לשבור את השתיקה" על ההשוואה שהמתנחלים מקיימים בינם לבין רתין לותר קינג, גדול לוחמי זכויות האזרח של המאה העשרים.
ט טיפטיפי New member 28/1/05 #4 קראתם את הטור של ליהיא? אז הוא אוהב לראות טלויזיה לפני השינה... יש לה טורים לא רעים בכלל...
ט טיפטיפי New member 28/1/05 #5 מחר יאיר בחדר מלחמה!!!!!!!!!!!! סוף סוף.. מעניין אם הוא יופיע ליותר מחמש דקות... או יקום מהכיסא....
מ מישמישונת הטיפשונת New member 29/1/05 #7 לא נראה לי שהוא יקום מהכסא וגם לא שיראו את הפנים שלו בכלל... תפקיד זבל הוא בחר לעצמו!
ט טיפטיפי New member 29/1/05 #10 זבל למדי..חשבתי שיהיה ראש המוסד או משהו נחשב.. גם דפנה שפיגלמן תהיה הערב בתוכנית... מעצבנת
H hilali1 New member 29/1/05 #6 טרם דבר ראשון מחר בבוקר. עוד לא הספקתי... בעיקרון אני תמיד קודם קוראת את הטור של יאיר ואח"כ את שאר העיתון. ללא ספק גם הטורים של ליהיא משובחים
טרם דבר ראשון מחר בבוקר. עוד לא הספקתי... בעיקרון אני תמיד קודם קוראת את הטור של יאיר ואח"כ את שאר העיתון. ללא ספק גם הטורים של ליהיא משובחים
מ מישמישונת הטיפשונת New member 29/1/05 #8 נצל"ש צמידים בניגוד למה שאמרו פה, הצמיד הכחול של יאיר הוא לא של תמיכה בבוש הוא תרומה לאקי"ם.... במקרה התגלגל לידיי אחד כזה
נצל"ש צמידים בניגוד למה שאמרו פה, הצמיד הכחול של יאיר הוא לא של תמיכה בבוש הוא תרומה לאקי"ם.... במקרה התגלגל לידיי אחד כזה