על מה יש לכתוב היום?

על מה יש לכתוב היום?

הנה כמה דברים שקרו היום בהסטוריה: בשנת 1631 נפטרה מומטז מאהל. אם השם השני שלה נראה לכם מוכר, זה לא סתם. לכבודה נבנה הטאג' מאהל המפורסם. ב- 1885, הגיעה הגברת הראשונה האמיתית לארה"ב - פסל החרות נכנס לנמל ניו יורק. מזל טוב לאיסלנד, אשר היום חוגגת את יום עצמאותה, החל מ-1944. ב- 1972, נחשפה הפרשה הפוליטית הכי מפורסמת של המאה, אשר נתנה משמה לפרשיות פוליטיות ובינלאומית אחרות, הלא היא פרשת "ווטרגייט". נצחון נוסף לזכויות האדם בעולם, כאשר ב-1991 בוטל החוק אשר בעצם ביסס את האפרטהייד בדרא"פ. וב-1994, אחרון ולא חביב, אחרי מרדף בכביש מהיר ונסיון התאבדות כושל, נעצר או ג'יי סימפסון. אשר כמה ימים לפני כן רצח את אשתו וחברהּ. ומה לגבי ימי הולדת? היום לפני 110 שנים נולד מ.ק. אשר (M.C. Ecsher). לא, אין לא קשר להאמר או לקרולינה. הוא זה שצייר את הציור עם המפלים וגרמי המדרגות שחוזרים על עצמם. מבולבלים? גם אנחנו
ב- 1882 היה זה איגור סטרווינסקי שנולד, פורץ דרך בתחום המוסיקה. לפחות אז. ואחרונה ובהחלט כן חביבה, ונוס ויליאמס, טניסאית צמרת מארה"ב. עד כמה שאני זוכר, היא לא גונחת. ומה קורה חוץ מזה? הבן האובד בועז יונה חוזר ארצה, לא כל כך מרצון, ומשתלח בעיתונות. יש דיבורים באויר על עסקת טיעון - אך אלו שאין להם בית כלל וכלל לא מרוצים. בנוסף, מתעוררת פרשיה בבנק לאומי של הונאת ענק. מה יהיה הסוף? חמאס ממשיך לדבר על רגיעה, ומה עם גלעד שליט? שוב הרוחות סוערות סביב סוגיית מצעד הגאווה בירושלים, איך השנה יעבור המצעד? מתפרסם נתון מדאיג לרגל יום תורם הדם הבינלאומי (מסתבר שיש כזה) - רק 4.3% תורמים דם, והקהילה ההומו-לסבית מציעה תיקון קל לשאלון שיאפשר אספקה של עוד מנות דם תקינות, אך האם יש מישהו שמקשיב? ויש גם חדשות טובות - שיא של כל הזמנים בתיירות לישראל נרשם לחודש מאי, וכמו שכולנו יודעים - יותר תיירים, יותר כסף. נכון, הרבה סימני שאלה. למי יש תשובות?

*"אין לא קשר"

צ"ל "אין לו קשר" כמובן. טל"ח
(זה מה שקורה שלוקח 40 דקות לכתוב הודעה כי כל רגע מפריעים לך בארוחת הצהריים).

דנטל

New member
אבל רציתי לתרום! והם לא רצו אותי ../images/Emo7.gif

יצא לי המוגלובין 11.8 והם אומרים שצריך לפחות 12. זה רק 0.2, למה להתקטנן? ומה זה אומר בכלל? ממתי יש לי פחות מדי של משהו?! בקיצור, מישהו יודע איך מעלים המוגלובין ומה הסיבות לירידתו? האחות המתרימה לא ידעה לענות לי
. לא שזה ישנה לגבי חצי השנה הקרובה במילא, כי עשיתי קעקועים ופרסינג חדשים.

ברזל.

חוסר בברזל הוא בד"כ הסיבה לירידה בהמוגלובין (אלא אם כן נפצעת ודיממת הרבה קודם לכן או היה לך מחזור קשה). בזה באמת קשה לרמות...

יאללה, לכי לרופא ותעשי בדיקות דם.

סלק וכבד הם מזונות עשירים בברזל. את הצ'ק על היעוץ התזונתי אני שולח לך בדואר.

דנטל

New member
בוא'נה, איזה משתלם אתה

גם מייעץ וגם שולח צ'ק בתמורה. אני אעשה לי מנהג קבוע להוועץ בך. יודעת איזה מזונות עשירים בברזל. בדיוק בגלל זה כל כך מוזר בעיני החוסר. בכל מקרה, תודה!

../images/Emo3.gif

התכוונתי לחשבון. טוב נו, יש שעות שבהן קשה לי לחשוב. אוף, היום אין לי כח לעשות את פינת "על מה לכתוב היום". טוב נו, אולי מאוחר יותר.

Purple Mushroom

New member
הרבה מזל טוב ../images/Emo13.gif.ורק בריאות../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif../images/Emo203.gif :)

למעלה