על מה כותבים בסוף השבוע?

suki da yo

New member
על מה כותבים בסוף השבוע? ../images/Emo124.gif ../images/Emo54.gif

משעמם וקר ואין על מה לכתוב? הנה כמה רעיונות (הרבה ממש, למעשה. מי שלא מוצא שום רעיון ברשימה הזו, צריך להתחיל להקריב אפונה למוזה שלו או משהו...) תחילת חודש ההיסטוריה השחורה- לזכר אנשים וארועים חשובים בהיסטוריה האפרואמריקאית. אימבולק- החג הקלטי המסמל את התקרבות האביב 1884- המהדורה הראשונה של המילון האנגלי של אוקספורד יוצאת לאור 1851- נפטרה מרי שלי, סופרת אנגלייה, כנראה סופרת המד"ב הראשונה (אמא של פרנקנשטיין) 1901- נולד קלארק גייבל, שחקן קולנוע אמריקאי שכיכב בסרט חלף עם הרוח
1918- ברית המועצות מאמצת את הלוח הגרגוריאני (כן, כן, מהפכת אוקטובר לא באמת קרתה באוקטובר!) 1944- מפקדת האצ"ל מכריזה על מרד נגד השלטון הבריטי 1947- נולד מייק בראנט, זמר ישראלי. תנסו להגיד מייק בראנט ליד אמא לולי. היא מיד מתעלפת מההתרגשות
1976- נפטר ורנר הייזנברג, פיזיקאי גרמני, ההוא מעיקרון אי הודאות (אל תשאלו מה זה. כל הרעין זה שאי אפשר להיות בטוחים...) 1982- סנגל וגמביה מתאחדות למדינה אחת: סנגמביה. אני היחידה שחושבת שזה נשמע כמו התחלה של בדיחה? 2003- מעבורת החלל קולומביה מתפוצצת בחזרתה לכדור הארץ. כל צוות המעבורת, שאילן רמון היה חלק ממנו, נספה
2006- הריסת 9 מבני קבע במאחז עמונה הופכת לעימות אלים בין המשטרה והיס"מ למתנחלים, אשר מעורר סערה ציבורית גדולה 2006- תחילת המהומות הקשות ברחבי העולם סביב קריקטורות הנביא מוחמד אשר מובילות להפגנות אלימות ושריפת שגרירויות דנמרק במספר ערים בעולם 2.2 יום המרמיטה יומה של ימאג'ה, אלת הים בהרבה דתות האריקאיות 962- אוטו הראשון מוכתר לקיסר הראשון של האימפריה הרומית הקדושה 1536- מחפשי זהב ספרדים מייסדים את בואנוס איירס 1653- ייסוד העיר ניו אמסטרדם (עיר לא חשובה ולא מעניינת שאח"כ ישנו את שמה לניו יורק) 1882- נולד ג'יימס ג'ויס, סופר ומשורר אירי 1901- נולד יאשה חפץ, כנר יהודי 1905- נולדה איין ראנד, סופרת ופילוסופית אמריקאית (אני יודעת שאני בערך היחידה בעולם אבל אני ממש ממש ממש לא סובלת את הספרים שלה) 1907- נפטר דמיטרי מנדלייב, כימאי רוסי, מפתח הטבלה המחזורית |הערצה| |סגידה| |כבוד| 1915- נול אבא אבן, דיפלומט ומדינאי ישראלי (יש קשר למר סלע?) 1933- אדולף היטלר מפזר את הפרלמנט הגרמני 1935- ניסוי ראשון בפוליגרף 1949- מטוס ה"לאקי ליידי" היה הראשון שהשלים סיבוב סביב כדור הארץ ללא עצירה 1949- נולד ברנט ספינר הוא דאטה, לור וד' סונג ב- the next generation (טל, תעריך. עד עכשיו הייתי מסתכלת על שמות של שחקנים שאני לא מכירה בתוכניות שאני לא צופה בהן בשביל בצלאל, עכשיו רק אתה נשארת לזהות..) 1955- פנחס לבון מתפטר מתפקידו כשר הביטחון בעקבות מסקנות ועדת החקירה שהוקמה בעקבות הפרשה הידועה בשם פרשת לבון 1971- אידי אמין תופס את השלטון באוגנדה 1972- נולדה דנה אינטרנשיונל, זמרת ישראלית (כשהיא נולדה היא עוד היתה נולד...) 1979- נפטר סיד וישס, מלהקת הסקס פיסטולז 1980- נפטרה חנה רובינא, "הגברת הראשונה של התיאטרון העברי" 1996- נפטר ג'ין קלי, שחקן קולנוע אמריקאי וב-2008? ועדת וינוגרד- תרעיד את אמות הסיפין, או תגווע בקול ענות חלוש? חורף- אוהבים? לא אוהבים? קר לכם? מישהו אוהב אתכם והכין לכם מרק?

חתולון*

New member
ראיתי ../images/Emo124.gif ראיתי ../images/Emo54.gif חשבתי קוראים לי חח

אז מה כתבתי בסוף השבוע: לחיצה כאן תבהיר את התמונה, התמונה קצת מצמררת... מצמרר

חתולון*

New member
חחח הבנתי, חשבתי לכבוש קודם את הנעיצה

וניתלתי את הרמקול והחתול בכותרת.. ככה מקדמים בלוג. תודה על הייעוץ

למעלה