על מה כותבים בסוף השבוע?

suki da yo

New member
על מה כותבים בסוף השבוע? ../images/Emo124.gif../images/Emo96.gif

באיחור אופנתי, סליחה לכל מי שחיכה לרשימה הזו כדי למצוא נושא לרשומה בסופ"ש.. אז מה היה לנו אתמול? 4.1 1493- כריסטופר קולומבוס עוזב את העולם החדש ובכך משלים את המסע הראשון שלו 1643- נולד אייזק ניוטון, מדען בריטי, מאבות הפיזיקה והחשבון הדיפרנציאלי (כושלאימשלו!) 1809- נולד נולד לואי ברייל, ממציא כתב העיוורים 1880- נפטר רבי יעקב אבוחצירא, מגדולי רבני מרוקו 1885- ניתוח כריתת התוספתן המוצלח הראשון בעולם מבוצע על ידי ד"ר ויליאם גראנט 1958- הלוויין ספוטניק 1 מסיים את תפקידו ומתרסק לכדור הארץ 1960- נפטר אלבר קאמי, סופר ופילוסוף צרפתי, נהרג בתאונת דרכים 1961- נפטר ארווין שרדינגר, פיזיקאי אוסטרי. בדיחת פיסיקאים טכניונים: שוטר עוצר את שרדינגר על מהירות מופרזת מאוד ואומר לו "תגיד לי, יא מטורף, יש לך מושג באיזו מהירות נסעת?!", אז שרדינגר ענה לו "לא, אבל אני יכול להגיד לך בדיוק איפה הייתי" (למי שלא מבין- קצת על עיקרון אי הודאות ) 1962- בניו יורק מתחילה הפעלתה של רכבת הנוסעים האוטומטית הראשונה 1962- נולד הרלן קובן, סופר יהודי-אמריקאי 1970- הכלבה לאסי (כוכבת הטלויזיה) נפגעה מרכב בזמן שהצילה ילד מדריסה. אירוני משהו. 2006- ראש ממשלת ישראל, אריאל שרון, לוקה בשבץ מוחי חמור ושוקע בתרדמת. סמכויות ראש הממשלה מועברות לממלא מקומו, אהוד אולמרט והיום: 5.1 יום הולדת לאדי- dodkedi הבעלים של הבלוג הצלמניה הדיגיטלית (תודה ללוח ימי ההולדת של הבלוגיה. כולם כבר הוסיפו את עצמם?) 1895- משפט דרייפוס: דרגותיו של אלפרד דרייפוס נשללות ממנו והוא מוגלה למאסר עולם באי השדים 1896- עיתון אוסטרי מדווח שוילהלם רנטגן גילה סוג חדש של קרינה אלקטרומגנטית. סוג זה ייקרא מאוחר יותר בתואר קרני רנטגן 1932- נולד אומברטו אקו, סופר ובלשן איטלקי 1934- נולד דניאל כהנמן, פסיכולוג ישראלי, חתן פרס נובל לכלכלה 1941- נולד הייאו מיאזאקי, אנימטור יפני, היוצר הגאון המדהים של "המסע המופלא", "הטירה הנעה" ו, כן כן, "מרקו"! (אמא!)
1949- מסתיימת מלחמת העצמאות 1996- השב"כ מחסל את יחיא עיאש, מבכירי ארגון הטרור חמאס, באמצעות טלפון סלולארי ממולכד. ואם כבר אז כולם מכירים את אחמד? http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

דנטל

New member
אוהבת שהוא אומר איי פיל פיין

אחמד, תעשה לי קישוט להלווין!

למעלה