על מה כותבים בסוף השבוע?

זה ממכר

New member
על מה כותבים היום? 25/1

סופש כבר כאן מה מתכננים לשבת? מה עושים כל שבת? אם שותים לא נוהגים לא חושב שיש צורך להמשיך במילים, כולם יודעים את זה, הצטרפו למאבק ומנעו מאיתנו לקרוא בחדשות על עוד תאונה ע"י כך שתביאו למודעות הקוראים שלכם מה קורה בעיר שלי אין כניסה לאלימות את הפרסומות האחרונות ראיתם? משתתפפים בתחרות של האלבומים? ראיתם את התמונות? מאבק באלימות תצטרפו אלינו

avtari

New member
טיול ראשון עם הילד

טיול ראשון עם הילד הראשון - צריך לתכנן ולטייל אחרת ממה שהתרגלנו. אורזים חצי בית, כל הלו"ז סובב סביב הילד. האם כדאי היה לקחת אותו? אני עדיין חושב שכן. אנחנו היינו עם עומר באמסטרדם והחוויות עדין "צרובות" לנו בזכרון. עכשיו עם שלושה ילדים אני משקשק כאשר אני חושב לקחת את כולם איתי....

נועה המתגלצ'ת - רשומה על נועה לביא

מצאתי לנכון לכתוב רשומה על נועה לביא: נועה המתגלצ'ת

suki da yo

New member
אני מבקשת לא להמליץ על רשומותכאן ../images/Emo124.gif

בשביל זה יש שרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה"

suki da yo

New member
על מה כותבים בסוף השבוע? ../images/Emo124.gif

סוף השבוע כבר כאן- ורעיון חדשים אין? הנה כמה דברים מההיסטוריה: 25.1 חג הנביא אלח'דר של העדה הדרוזית 1736- נולד ז'וזף לואי לגראנז', מתמטיקאי צרפתי שאחראי על דיי הרבה מהחשבוןהדפרנציאלי שנאלצתי להעמיד פנים שאני מבינה. 1782- נפטר הרב שלום שבזי, מחשובי רבני תימן 1874- נולד סומרסט מוהם, מחזאי אנגלי 1882- נולדה וירג'יניה וולף, סופרת בריטית 1887- נולד ברל כצנלסון, ממנהיגיה הבולטים של תנועת העבודה בארץ ישראל 1924- מתחילים משחקי החורף האולימפיים הראשונים בהיסטוריה- חבורה של אנשים מטורפים שלא מבינים שחורף זה כדי לשבת בפנים ולשתות שוקו חם. 1947- נפטר אל קפונה, מראשי המאפיה בארצות הברית 1949- הבחירות הראשונות במדינת ישראל לאספה המכוננת, שהפכה לכנסת הראשונה 1949- טקס האמי נערך לראשונה. סוקי מתרגשת עד עמקי נשמתה, היות ואין לה מושג מה זה האמי. משו עם טלויזיה או קולנוע, לא? 1954- נולד דוד גרוסמן,סופר ומחזאי ישראלי 1968- נוצר קשר עם הצוללת דקר בפעם האחרונה 1971- אידי אמין עולה לשלטון באוגנדה, בהפיכה צבאית. זו ההזדמנות להמליץ לכולם על הסרט "המלך האחרון של סקוטלנד". סרט משובח. 1971- צ'ארלס מנסון מורשע ברצח של 7 אנשים, בניהם השחקנית שרון טייט 2006- מתגלה OGLE-2005-BLG-390Lb, כוכב הלכת הדומה ביותר לכדור הארץ מחוץ למערכת השמש. למעשה, כל כך דומה שבהתקף קנאה נוראי לא טרחו לתת לו שם ידידותי למשתמש. 2006- החמאס זוכה ברוב גדול בבחירות למועצה המחוקקת הפלסטינית 26.1 1823- נפטר ד"ר אדוארד ג'נינגס, ממציא החיסונים 1841- בריטניה מספחת את הונג קונג באופן רשמי 1905- נחשף במכרה בפרטוריה אשר בדרא"פ הקולינן, אבן היהלום הגדול בעולם 1934- חתימת הסכם אי תקיפה בין פולין וגרמניה הנאצית. פחחחחחחחחחח 1947- אנשי אצ"ל חוטפים קצין מודיעין בריטי יומיים לפני המועד המתוכנן להוצאותו להורג של דב גרונר 1950- הרפובליקה ההודית נולדת עם כניסתה לתוקף של החוקה החדשה. 1958- נולדה אלן דג'נרס, קומיקאית ושחקנית קולנוע אמריקאית

Asprila

New member
המממ...

פרוייקט מעניין. כשתצליח לעבור את ה10 תודיע לי... בנתיים אני פותח פרוייקט חדש, פרוייקט 1000 סיבות למה לא לאהוב את תפוז אנשים: zz #include <stdio.h> zz zz int main() zz zz { zz zz int i; zz zz for (i=0; i < 1000; i++) zz printf("learn to program, you idiots!!\n"); zz zz return 0; zz zz{

למעלה