suki da yo
New member
על מה כותבים היום בבלוגיה? ../images/Emo124.gif
קמתם בבוקר וגיליתם שזה ממכר לא הספיק הפעם להעלות רעיונות לכתיבה? טוב, מזל שאני בכל זאת קיימת
הנה כמה דברים מההיסטוריה 1265- המושב הראשון של הפרלמנט הבריטי מתכנס בארמון וסטמינסטר. אתם יכולים להמר שההבדל היחידה בין הפוליטיקאים של אז והיום היה בכמות המקלחות ובחשבון הפלאפון. 1865- למרקוס אדנה תומפסון רושם פטנט על רכבת ההרים 1917- פעילי ניל"י מותקפים על ידי בדואים מדרום לרפיח בדרכם ליצור קשר עם הבריטים - אבשלום פיינברג נרצח אך עמיתו יוסף לישנסקי מצליח במשימתו 1920- נולד אייזק אסימוב, סופר מד"ב מעולה (אחד משלושת הגדולים- אסימוב, היינילין וקלארק), וביוכימאי. באופן משעשע-משהו, בספר על ביוכימיה שהוא כתב ויצא לאור בתחילת שנות השישים בארץ, מופיעים, כתאוריה בלבד, כל התהליכים שאני נבחנתי עליהם בשנה שעברה כמציאות מוחלטת. 1920- נולד פדריקו פליני, במאי קולנוע איטלקי 1920- נולד דפורסט קליי, הוא דר' לאונרד (בונז) מק'קוי מTOS 1942- השואה: מתכנסת ועידת ואנזה, שבה סוכמו פרטי הביצוע של הפתרון הסופי 1946- הפלמ"ח מפוצץ תחנת רדאר בריטית בכרמל 1948- נולד נתן שרנסקי, אסיר ציון ופוליטיקאי ישראלי 1951- החל מבצע ייבוש החולה שנועד להוסיף שטחי חקלאות וסופו בהקמת אגמון החולה, שם מנסים לשחזר חלק קטן ממה שאבד. 1956- נולד פול סטנלי, חבר להקת קיס 1962- נולד דייויד לינץ', במאי אמריקאי 1981- אירן שיחררה 52 אמריקאים שהוחזקו כבני ערובה במשך 444 ימים 1983- החלה הנפילה הגדולה של בורסת תל אביב 1993- נפטרה אודרי הפבורן, שחקנית קולנוע 1996- ערפאת נבחר ליו"ר הרשות הפלסטינית 2008- חסן נסראללה מכריז שבידיו חלקי גופות של חיילים ישראלים. מאמינים? חושבים שצריך לדבר איתו? שביתת המרצים הזונה הסתיימה, עשרות אלפי סטודנטים יחזרו היום ללימודים, תוהים האם לא היה שווה לשלם פי 2+ וללמוד במכללה.
קמתם בבוקר וגיליתם שזה ממכר לא הספיק הפעם להעלות רעיונות לכתיבה? טוב, מזל שאני בכל זאת קיימת