על מה כותבים היום בבלוגיה?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום בבלוגיה?

אין לכם רעיונות חדשים לכתיבה? הנה כבר רעיונות אפשריים: יום הולדת שמח ל סיוי
(תודה ללוח ימי ההולדת של הבלוגיה.. אתם כבר נרשמתם שם?) 1929- נוסדת תנועת בני עקיבא 1944- נולד רודולף ג'וליאני, ראש עיריית ניו יורק 1948-מלחמת העצמאות: תושבי הרובע היהודי בירושלים נכנעים לצבא הירדני 1952- הנשים ביוון מקבלות זכות הצבעה 1959- נחנך מוזיאון ארץ ישראל בתל-אביב 1961- פיטר בננסון מפרסם את המאמר "האסירים הנשכחים" בעיתונים ברחבי העולם. לימים, יחשב יום פרסום המאמר כמועד שבו הוקם ארגון אמנסטי 1965- נולד אלון אבוטבול, שחקן ישראלי 1987- הטייס המערב-גרמני מתיאס רוסט עובר את מערכות ההגנה האוויריות הסובייטיות ונוחת עם מטוס קל בכיכר האדומה 1999- לאחר 22 שנים של עבודת רסטורציה, תמונת "הסעודה האחרונה" של לאונרדו דה וינצ'י חוזרת לתצוגה במילאנו שבאיטליה 1999- גוף הצוללת אח"י דקר נמצא במי הים התיכון, 31 שנים לאחר שאבד הקשר עם הצוללת

דנטל

New member
מישהו מוכן לנסות לכתוב לי איזה טיפ

איך אבדיל בין מוזיאון ארץ ישראל לבין מוזיאון תל אביב? כלומר, לגבי המיקום שלהם. איך אבדיל שמדובר בזה שנמצא בשאול המלך או בזה שנמצא ברמת אביב? לפעמים יש מודעות שלא מצוינת הכתובת ואני מתבלבלת ביניהם. תודה למי שינסה.

suki da yo

New member
אני אגיד לך איך אני זוכרת

זה קל: תא אביב היא מרכז העולם. מוזיאון תל אביב נמצא ליד ספרית בית אריאלה. מש"ל. עוזר? (אולי זה אסוציאטיבי מדיי...)

דנטל

New member
יש לי הרגשה שזה לא יעזור

עבדתי פעם ממול, גם אמא שלי עבדה ממול. הפלנטריום זה בסך הכל שני צמתים מהבית שלי. אפילו לכתוב על זה בבלוג תל אביב שלי לא עזר לי. אני הופלס.

shironet3

New member
מה לגבי

מוזיאון ארץ ישראל הוא זה שקרוב לרחוב לבנון?

למעלה