על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע

Bezalel P

New member
על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע ../images/Emo178.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים לימים הקרובים: היום, 30 באוגוסט - היום הבינלאומי למען הנעדרים. 2006, נפטר השחקן גלן פורד. 1990, נשיא ארה"ב ג'ורג' בוש (האב) מודיע לעיתונאים ש"סדר עולמי חדש" יעלה מן המשבר במפרץ הפרסי. 1987, ממשלת ישראל מחליטה על סיום פרויקט הלביא. 1972, נולדה השחקנית קמרון דיאז. 1966, נחנך בנין הכנסת בירושלים. 1963, הקו החם בין מנהיגי ארה"ב וברית המועצות מתחיל לפעול. 1930, נולד היזם וגורו ההשקעות וורן באפט. 1871, נולד הפיסיקאי ארנסט רת'רפורד: גילה את גרען האטום. 1797, נולדה הסופרת מרי וולסטונקראפט שלי. 1748, נולד האמן ז'ק לואי דוויד. היום, ט"ז באלול התרכ"ה, נולד הרב אברהם יצחק הכהן קוק (הרב קוק): רבן של יפו והמושבות, רבה של ירושלים, מייסד הרבנות הראשית לישראל וישיבת מרכז הרב. מחר, 31 באוגוסט - יום הבלוג הבינלאומי. יום הנחמדות הבינלאומי. 2004, פיגוע התאבדות כפול בשני אוטובוסים בבאר שבע. 1997, בית משפט במצריים גוזר על עזאם עזאם 15 שנות מאסר עם עבודת פרך בעוון ריגול לטובת ישראל. 1997, הנסיכה דיאנה נהרגת בתאונת דרכים. 1986, נפטר האמן הנרי מור. 1981, "תוכנית אורנים הגדולה" יאסר ערפאת נאלץ לעזוב את בירות. 1972, נולד השחקן כריס טאקר. 1960, נולד מנהיג חיזבאללה חסן נסראללה. 1949, נולד השחקן ריצ'רד גיר. 1949, אושר תקציבה הראשון של ישראל בהיקף של 40 מליון לירות. 1947, הוועדה המיוחדת של האו"ם לענייני ארץ ישראל מפרסמת את תוכנית החלוקה. 1945, נולד הכנר יצחק פרלמן. 1945, נולד המוזיקאי ואן מוריסון. 1943, נולד הכדורסלן טל ברודי. 1928, נולד השחקן ג'יימס קובורן. 1888, נרצחה הזונה מרי אן ניקולס: קורבן ראשון של ג'ק המרטש. מחרתיים, 1 בספטמבר - פתיחת (או אי-פתיחת) שנת הלימודים בבתי הספר. 2003, ועדת אור לחקר אירועי אוקטובר 2000 מציגה את מסקנותיה. 1985, משלחת משותפת אמריקאית-צרפתית מאתרת את שרידי הטיטניק. 1970, התנקשות כושלת בחוסיין מלך ירדן מובילה לאירועי ספטמבר השחור. 1969, מועמר קדאפי עולה לשלטון בעקבות הפיכה בלוב. 1957, נולדה הזמרת גלוריה אסטפן. 1948, נוסד ארגון הבריאות העולמי. 1946, נולד הזמר שלום חנוך. 1946, נולד הזמר בארי גיב. 1939, גרמניה פולשת לפולין: מלחמת העולם השנייה נפתחת. 1939, נולדה השחקנית לילי טומלין. 1914, היונה הנודדת האחרונה מתה בגן החיות בסינסינטי והמין נכחד מן העולם. 1908, נחנכה מסילת הרכבת החיג'אזית: מדמשק לעיר מדינה שבסעודיה.

דנטל

New member
חהמן?

לא צריך את כל שלושה הימים היום. תכתבו כל יום השראות לגבי אותו יום. ונתחיל מאלה של היום...

sigalitbi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת, הם עוד לא העלו רשומה היום.

wranger

New member
../images/Emo6.gif

יא, כבר צהריים, ועדיין אין דרשת שבוע. באמת מדאיג.

כלכלונת

New member
באמת מדאיג. ../images/Emo6.gif חהמן נעלמו. צריך להוציא סטיקרים של "מבוקש" או משו ../images/Emo3.gif

חהמן

New member
מסתבר ששרדנו...

בסופי שבוע אנחנו הרבה פחות "כאן". ככה זה כשיש רק יומיים בשבוע לנסות להשיג את הדבר החמקמק הזה שנקרא "חיים"... אנשי חה!

דנטל

New member
טוב, אני אנסה, חצי זה מספיק

גלן פורד: מתחתנים/מתגרשים סדרתיים - אופטימיים או שמא מאזוכיסטים? המפרץ הפרסי: קמצנות. ההבדלים בין מפרצים, קרחות, פדחות. פרויקט הלביא: ליש, שחל, כפיר - כן יש הבדל בין האריות האלה, אבל כולם הם בסופו של דבר חתול. קמרון דיאז: אקנה. דוגמניות שהופכות לשחקניות. תחליפים לג'ל לשיער. בנין הכנסת: חוקים. אמנים ויצירותיהם כחלק מתכנון מבנים. הקו החם: סקס פון, סייבר - סקס אלטרנטיבי, זה לפחות לא מעביר מחלות. גורו ההשקעות וורן באפט: לו הייתי רוטשילד. להיות החבר הכי טוב והפשוט של מיליארדר. מה יש לעשות עם כל כך הרבה כסף? ארנסט רת'רפורד: חננות. פרצופך על שטר. הפרסום יכול להרוג. מרי וולסטונקראפט שלי: איך זה לקרוא ספר של מי שכבר בשם שלה אתה מותש. ילדים להורים מפורסמים. פרנקנשטיין - יחס החברה למכוערים, הצורך בזוגיות ואהבה. ז'ק לואי דוויד: ויקיפדיה - אם אתה לא שם אתה לא קיים! ציור ניאו-קלאסי. כשרונות. הרב אברהם יצחק הכהן קוק (הרב קוק), רבה של יפו, מייסד הרבנות הראשית לישראל: ברוך השם הנותן קיצורים בשמותיהם. אין כמו יפו בלילות, אין. פנטזיה על מדינת ישראל ללא מוסד הרבנות. יום הנחמדות הבינלאומי. כמה נחמד הייתי היום. כמה נחמד היה לי היום. כמה נחמדים היו אלי היום. אם בכלל. פיגוע התאבדות כפול בשני אוטובוסים בבאר שבע: פחד ממוות. סיפורים על נסיעות באוטובוס. באר שבע זה לא רק השוק הבדואי. עזאם עזאם: כמה מחשבה נדרשת בשביל להעניק לילדך שם מוצלח. מג'יימס בונד עד אוסטין פאוארס - מרגלים בסרטים. הנסיכה דיאנה נהרגת בתאונת דרכים: בני מלוכה. פפארצי. נהיגה בשכרות. הנרי מור: פיסול. יצירות אומנות שנגנבו. יאסר ערפאת נאלץ לעזוב את ביירות: פרס נובל לשלום. פיניקים. כריס טאקר: מצחיקנים מלידה. סרטי פעולה. הומור שחור...

דנטל

New member
../images/Emo9.gif אם זה היה לוקח לי 10 דקות כמו לחהמן

או 20 דקות, כי הם שניים ואני אחת, היה אפשר להגיד שאני טובה. זה לקח לי ש-ע-ו-ת. לא בהגזמה.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif לא, סתם השתעממתי והייתי במוזה, לשם שינוי

ע ל ו מ ה

New member
ש-ע-ו-ת ישבת וכתבת בפורום שאין בו בכלל שמירה

אז... או שכתבת ב-Word, או שפשוט לא שמרת... אי אפשר ככה גם עם רשומה?

דנטל

New member
לא, אי אפשר ../images/Emo4.gif

הודעה אני כותבת בזה הרגע, גם אם היא לוקחת שעות כשבמהלך כל השעות האלה חלון התגובה פתוח, וגם אם יקרה משהו לרוב לא ממש יזיז לי שההודעה לא נשמרה (הודעות שכן חשוב לי שלא יקרה להן כלום אני שומרת בכתבן). ההודעה הזו לא היתה חשובה... ישנם פוסטים שאני כותבת גם במהלך ימים, אבל זה לא משנה, כי מה שמשנה הוא שאם משהו לא עובד טוב צריך לתקן אותו ואני לא צריכה להתאמץ בגללו, כך שמאוד משמח שאפשר לעבור למקומות בהם זה כן עובד. אם היתה פלטפורמה של פורומים יותר טובה מזו של תפוז, יכול להיות שגם במקרה הזה הייתי עוזבת, אבל אין. מבחינת בלוגים כרגע מסתמן לי שיש. בנוסף, עוד משהו שממש מרגיז אותי בפוסטים זה שאי אפשר לעשות UNDO (למרות שפעם זה היה אפשרי) וכאלה אני עושה הרבה, כי אני חופשי מוחקת דברים שאני כותבת ואחר כך מחליטה להשאיר אותם כי ככה זה יצא לי מההתחלה וזה הטבעי שלי. אבל זו כבר תלונה אחרת שיש לי לגבי הבלוגיה. את רוצה לנחש אם יש אנדו במקום אליו אני עוברת וכרגע אני מאוד מרוצה ממנו, או שאת יודעת כבר את התשובה?

ע ל ו מ ה

New member
לא, אני לא יודעת את התשובה ../images/Emo13.gif

למען האמת גם לא בטוחה שהצלחתי להבין לאן בסוף את עוברת, רק הבנתי שאת מנסה הרבה מקומות. ישראבלוג היה האחרון? ועוד למען האמת... לא שמתי לב שאין undo. לא יודעת אפילו להסביר למה, אני די בטוחה שאני עושה הרבה שימוש ב-undo מחוץ לתפוז. בדקתי עכשיו. באמת אין.

למעלה