על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע

Bezalel P

New member
על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע ../images/Emo180.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים לימים הקרובים: היום, 9 באוגוסט - היום הבינלאומי למען התושבים הילידים בכל העולם - International Day of the World's Indigenous People 2001, פיגוע התאבדות במסעדת סבארו בירושלים. 1968, נולדה השחקנית גיליאן אנדרסון. 1963, נולדה הזמרת וויטני יוסטון. 1959, נולדה השחקנית רוזאנה ארקט. 1957, נולדה השחקנית מלאני גריפית'. 1945, ארה"ב מטילה פצצת אטום בפעם השנייה, על העיר היפנית נגסקי. 1930, הדמות המצוירת "בטי בופ" מופיעה לראשונה. 1914, נולדה הסופרת טובה יאנסן, מחברת סדרת המומינים. 1910, א. ג'. פישר מקבל פטנט על מכונת הכביסה החשמלית. 1862, נפטר הסופר הרמן הסה. 1776, נולד הפיזיקאי והכימאי אבוגדרו אמדאו. 1483, הותיקן חוגג את חנוכת הקפלה הסיסטינית. 1173, תחילת בנייתו של המגדל הנטוי בפיזה. מחר, 10 באוגוסט - 1965, נולדה השחקנית קלודיה קריסטיאן. 1964, בקפריסין מושגת הפסקת אש. 1960, נולד השחקן אנטוניו בנדרס. 1948, תוכנית הטלוויזיה "מצלמה נסתרת" (Candid Camera) משודרת לראשונה. 1893, רודולף דיזל מפעיל לראשונה את המנוע הנקרא על שמו. 1846, הקונגרס האמריקני מחליט על הקמת הסמית'סוניאן - קומפלקס של מוזאונים, מוסדות מחקר וחינוך. 1675, מונחים היסודות למצפה המלכותי גרינוויץ' בלונדון. מחרתיים, 11 באוגוסט - 1999, מאות מליוני בני אדם צופים בליקוי חמה מלא מסביב לעולם, בפעם האחרונה לאלף השני. 1987, אלן גרינספאן מתמנה ליו"ר הפדרל רזרב - הבנק הפדרלי של ארה"ב. 1981, נולד המוזיקאי יוני בלוך. 1956, חוסיין עולה לכס המלוכה הירדני. 1956, נפטר האמן ג'קסון פולוק. 1953, נולד המתאבק האלק הוגאן. 1934, האסירים הראשונים מגיעים לכלא אלקטרז. 1929, הוקמה הסוכנות היהודית לארץ ישראל. 1897, נולדה הסופרת איניד בלייטון.

suki da yo

New member
יום למען הילידים../images/Emo46.gif <--- אינדיאני

רק אני חושבת על בערך 325875349 בדיחות על זה, ולא נעים לי להיות עד-כדי-כך לא פוליטיקלי קורקט?

שאני אבין

הכנת חביתות זה בישול או בריחה מבישול? סולה שהכינה פנקייק הערב

דנטל

New member
../images/Emo45.gif תודה, שמה לי תזכורת בפלאפון!

רשומה יפה ומושקעת ואם לא היו בה כמה שגיאות כתיב ודקדוק זה בכלל היה נהדר, אבל עדיין מדובר באחלה רשומה, לטעמי.

AlienSpirit

New member
תודה

ניסיתי לתקן את השגיאות (אם את מוצאת עוד אשמח לקבל הערות).

ואז מספרים לך שאתה מת

מה קורה כאתה פותח את האינטרנט ומגלה שפרסמו מודעות אבל שלך בכמה פורומים שאתה כותב? לך תסביר להם שאתה חי! הכל ממש כאן

האיוב המודרני - מרטין גריי

http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=Ali2Baba&EntryId=1057065&passok=yes סקירה על הסיפור האמיתי והטראגי של ניצול השואה מרטין גריי. גיבור ששרד כנגד כל הסיכויים בעזרת התשוקה המפעמת בו לחיות ולנקום בשם כל בני ביתו. סיפור של אהבה הקוראת תיגר על הייאוש, הסבל והמוות.

suki da yo

New member
אני לא מאמינה!

שלא שמתי לב שביום חמישי טובה יאנסן נולדה... המומינים!
(בסנופקין)

למעלה