על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע

Bezalel P

New member
על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע ../images/Emo188.gif

שכחתם? התבלבלתם? איבדתם את המוזה? הנה כמה רעיונות רלוונטיים לכתיבה בימים הקרובים: אתמול, 17 באוקטובר ציינו את היום הבין-לאומי למיגור העוני. היום, 18 באוקטובר, יום הולדת לצדוק http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=zadok יום הולדת ל- elya18 http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=elya180 2007, מפגש בלוגרים תפוזי. 1973, מסתיים קרב "החווה הסינית" במלחמת יום הכיפורים. 1960, נולד השחקן ז'אן קלוד ואן דאם. 1956, נולדה הטניסאית מרטינה נברטילובה. 1954, חברת טקסס אינסטרומנטס מכריזה על הרדיו טרנזיסטור הראשון. 1938, נוסד בית הספר הימי בחיפה. 1931, נפטר הממציא תומס אלווה אדיסון. 1880, נולד מייסד התנועה הרוויזיוניסטית זאב ז'בוטינסקי. 1867, אלסקה עוברת מידי רוסיה לשליטת ארה"ב. 1851, יוצא לאור הספר מובי דיק. מחר, 19 באוקטובר - ז' במרחשוון - מתחילים לבקש על הגשמים בארץ ישראל. 2005, מתחיל משפטו של שליט עיראק לשעבר סדאם חוסיין. 1994, פיגוע התאבדות באוטובוס סמוך לככר דיזנגוף: 22 הרוגים. 1987, "יום שני השחור" - מדד הדאו ג'ונס בבורסה של ניו יורק נופל ב- 22%. 1985, נפתחת חנות הבלוקבאסטר הראשונה. 1960, ארה"ב מטילה חרם על מסחר עם קובה. 1945, נולד השחקן ג'ון לית'גו. 1941, נולדה הסופרת והמשוררת נורית זרחי. 1940, נולד השחקן מייקל גמבון. 1745, נפטר הסופר ג'ונתן סוויפט. מחרתיים, 20 באוקטובר - 1989, נפטר הסופר דן בן אמוץ. 1973, נפתח בית האופרה של סידני. 1965, נולד הטניסאי עמוס מנסדורף. 1958, נולד השחקן ויגו מורגנשטרן. 1955, יוצא לאור הספר האחרון בטרילוגיית שר הטבעות - שובו של המלך. 1952, נולדה יו"ר הכנסת דליה איציק. 1930, בריטניה מפרסמת את "הספר הלבן" השני.

Purple Mushroom

New member
אוי , ב19 לאוקטובר ,1994 .

אני זוכר את הפיגוע הזה , הייתי בשבוע ראשון בטירונות .
. קו 5 בתל אביב , דיזינגוף פינת אסתר המלכה . באמת קרוב לככר , כתל אביבי אני עובר שם הרבה בסביבה...

13 שנה לטבח באוטובוס בקו 5

היום מלאו 13 שנה לטבח בקו 5, שבו נרצחו 23 ו-47 נפצעו, אני זוכר שראיתי בטלויזיה, ויש לי כנראה את העיתון שבו מראים את מראו הזוועה של גופות מסביב לאוטובוס, וראש של אשה מאחורי הנהג שנפל גם הוא חלל, על זה שמעתי בתיכון בהפסקה זה היה שבוע קשה שמספר ימים קודם במהלך הפעולה לחילוץ החייל נחשון וקסמן הי"ד שנרצח במהלכה, ונהרג אחד החיילים המחלצים הניסיון לחלצו חי מיידי חוטפיו נכשל, זה מזכיר חטיפה קודמת של השוטר נסים טולדנו הי"ד שגם אז היו דרישות סחטניות של ארגוני הטרור וכך איים בקלטת אחד מחוטפיו של וקסמן כשהזכיר את חטיפת השוטר שנתיים קודם. מאז לא מראים כאן בתקשורת מראות של גופות של אנשים שנרצחו, זה פוגע במשפחות השכולות שגם כך מקבלים שוק כשרואים את יקירהם מתים על מסך הטלויזיה, מאז היו התקפות טרור רבות מאוד, זה מראה איזה "פרטנרים" שפלים יש בצד אש"ף כשמשגרים מתאבדים-רוצחים שבקרות רוח הם משמידים צלם אנוש ללא רחמים, נשים, גברים, ילדים וטף, והטילים שהם משגרים לנגב המערבי יומם ולילה, אני לא הייתי רוצה להכניס את דעותיי, את הרוצחים האלה צריך לקחת ולזרוק אותם מכאן, פה לא מדובר בבודדים אלא בהתארגנות רבה, ובכלל ראש הרשות הוא מחמוד עבאס(אבו-מאזן) מכחיש שואה שעל זה עבר את הדוקטורט.

../images/Emo41.gif רכיבה בלבן ../images/Emo41.gif

רכיבת אופניים לכבוד האירוסין של זוג מקסים שרוכב איתנו, מעין המפרץ ועד לצפת ולביריה. (כ 10 ק"מ) מוזמנים לקרוא וגם לצפות בסרטון על הרכיבה. שבת מקסימה שתהיה לכולנו
רכיבה בלבן

למעלה