על מה כותבים - היום ובסוף השבוע

Bezalel P

New member
על מה כותבים - היום ובסוף השבוע../images/Emo218.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה אירועים רלוונטיים לימים הקרובים שאולי יתנו לכם רעיונות: היום, 25 באוקטובר - 2004, נפטר שדרן הרדיו ג'ון פיל. 2002, נפטר השחקן ריצ'רד האריס. 2001, מייקרוסופט משחררת את מערכת ההפעלה "חלונות xp" 1917, פורצת המהפכה הבולשביקית ברוסיה. 1895, נולד ראש הממשלה לשעבר לוי אשכול. 1881, נולד האמן פבלו פיקאסו. 1838, נולד המלחין ז'ורז' ביזה. מחר, 26 באוקטובר - יום הולדת לבלוגרית "החיפושית מיפו"! (באדיבות לוח ימי ההולדת של ה-בלוג) 2005, פיגוע בחדרה: חמישה הרוגים. 2004, הכנסת מאשרת את תוכניתו של ראש הממשלה אריאל שרון לנסיגה חד צדדית מרצועת עזה וצפון השומרון. 1995, בכיר הג'יהאד האיסלאמי פתחי שקאקי נרצח ע"י סוכני מוסד. 1994, נחתם הסכם שלום בין מדינת ישראל והממלכה ההאשמית של ירדן. 1979, נרצח נשיא דרום קוריאה פארק צונג הי. 1975, נולדה השחקנית מיה דגן. 1947, נולדה הסנאטורית האמריקנית והגברת הראשונה לשעבר, הילארי קלינטון. 1863, באנגליה נוסדת התאחדות הכדורגל הראשונה בעולם. מחרתיים, 27 באוקטובר - 2005, בצרפת פורצות מהומות לאחר מותם של שני נערים מוסלמים. 1978, פרס נובל לשלום מוענק לראש הממשלה מנחם בגין ולנשיא מצריים אנואר סאדאת. 1953, נולד השחקן רוברט פיקרדו. 1952, נולד השחקן והבמאי רוברטו בניני. 1939, נולד השחקן ג'ון קליז. 1923, נולד האמן רוי ליכטנשטיין. 1882, הברון אדמונד דה רוטשילד שולח תרומה ראשונה למושבה ראשון לציון.
 
../images/Emo45.gif אכן סוף שבוע איכותי

אחרי שפירסמתי את הרשומה שלי ראיתי את הדף ההמלצות שלך. ואני חושב שעשית עבודה ממש יפה ומגיע לך כל הכבוד על ההשקעה. אני באמת חושב שהסוף השבוע הזה הוא איכותי. מצד אחד סר האריס ומצד שני מר בניני. ובאמצע יש את הסיפור עם הנדיב האנונימי. פשוט מלאכת מופת. כל הכבוד לך .
 

דנטל

New member
מיה דגן צעירה ממני בשנתיים???

וואו, אני ממש נראית טוב לגילי (ובהשוואה אליה)
. ג'ון קליז
.
 

דנטל

New member
היא נראית לי יותר מ- 32

ובאף מקום לא כתבתי שהיא לא נראית מעולה. בכלל לא התייחסתי לזה (ואני עדיין לא מתייחסת לזה...). רק חשבתי שהיא מתקרבת ל- 40. טוב, אני גרועה בהערכת גילאים.
 

דנטל

New member
זה לא קשור

זה פשוט חוסר הבנה של שרשור נכון. מסוג ההודעות שאנשים אוהבים להגיב אליהן עם הקובץ שמציג את אומנות השרשור. קורה לרבים, לצערנו. אוחחח, אם רק היה ניתן למנהלי הפורומים לפצל שרשורים הכל היה יכול להיות מסודר כמו חיילים.
 

Joe the wolf

New member
נכון, מתנצל טעות בשרשור

תמיד אמרתי לעצמי - אל תמליץ אל עצמך - או שימליצו עליך או שתשתוק. והנה ההוכחה אפילו לא פתחתי את העיניים מספיק לוודא שאני בשרשור של כדאי לקרא" . שוב סורי ג'ו
 

דנטל

New member
בטח להמליץ על עצמך!

אם אין אני לי - מי לי, You know. זו לא הוכחה שאל לך להמליץ על עצמך, אלא לכך שלהבא צריך לפתוח מספיק את העיניים, זה הכל. אתה אנושי ועושה טעויות כמו כולם, לא סוף העולם, גם אם זה מביך/מרגיז/מתסכל/מה שלא יהיה
.
 

דנטל

New member
מסתבר שלא כנראה

שאלתי חברה שלי, שכן טובה בזה, והיא אמרה שגם לה היא נראתה הרבה יותר.
 

דנטל

New member
הבנתי את הבדיחה

אבל חשבתי שאולי אתה באמת אוהב כשלא משרשרים נכון
.
 
למעלה