על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע

Bezalel P

New member
על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע ../images/Emo42.gif

רוצים לכתוב ואין לכם רעיונות? אלה ההצעות שלי לנושאים רלוונטיים להיום ולסוף השבוע: היום, 28 ביוני - ירושלים, היועץ המשפטי לממשלה יודיע על עסקת הטיעון המוצעת לנשיא קצב. חצרים, טקס סיום קורס טיס 2005, קנדה מעגנת בחוק נישואים חד מיניים. 2004, ארה"ב מוסרת את השליטה בעירק בחזרה לעירקים. 2000, בית המשפט העליון בארה"ב קובע כי תנועת הצופים יכולה למנוע מהומוסקסואלים לכהן כראשי צוות. 1984, בג"ץ מתיר לרשימת "כך" לרוץ לכנסת. 1967, ישראל מכריזה על איחוד ירושלים תחת ריבונותה. 1966, נולד השחקן ג'ון קיוזק. 1948, נולדה השחקנית קטי בייטס. 1926, נולד הבמאי מל ברוקס. 1919, נחתם הסכם ורסאי המסיים את מלחמת העולם הראשונה. 1914, נרצח יורש העצר של הקיסרות האוסטרו-הונגרית, מאורע שהביא לפרוץ מלחמת העולם הראשונה. 1712, נולד הפילוסוף ז'אן ז'אק רוסו. 1859, נערכת תחרות הכלבים הראשונה באנגליה. 1820, העגבניה מוכרזת כבלתי רעילה. מחר, 29 ביוני - 2004, נפטר הזמר אריק לביא. 2003, נפטרה השחקנית קת'רין הפבורן. 1992, בית המשפט העליון בארה"ב קבע כי לנשים יש זכות חוקתית להפלה. 1946, אירועי "השבת השחורה", בה נעצרו רבים ממנהיגי היישוב ע"י הבריטים. 1979, נולד השחקן יהודה לוי. 1900, נולד הסופר אנטואן דה סנט אכזוספרי מחרתיים, 30 ביוני - 2005, ספרד מעגנת בחוק נישואים חד מיניים. 1997, סין מקבלת בחזרה את הריבונות על הונג-קונג לאחר 156 שנה. 1997, הספר הראשון בסדרת "הארי פוטר" יוצא לאור. 1995, נפטר יעקב מרידור, מפקד האצ"ל. 1969, ארבעה מליון איש עומדים בפני רעב כאשר ניגריה אוסרת על משלוחי מזון של הצלב האדום לביאפרה. 1936, הספר "חלף עם הרוח" יוצא לאור. 1934, "ליל הסכינים הארוכות" בגרמניה. 1905, אלברט אינשטיין מפרסם מאמר בו הוא מציג את תיאוריית היחסות הפרטית. 1904, נפטר חוזה המדינה - בנימין זאב הרצל

malka3

New member
חומד תקרא קצת אקטואליה כי

הנושא החם של הימים הקרובים יהיה הנגע הרע שפגע גם במשרד היועץ המשפטי

mishmushim

New member
ולי דווקא התחשק לכתוב על חינוך וילדים

בעקבות התוכנית "סופר נני" שראיתי אתמול - כמה מחשבות שהיית רוצה לחלוק עימכם. שיהיה סופשבוע נפלא!!!

Bavmorda

New member
../images/Emo213.gif על היומולדת שלי ../images/Emo9.gif

ובעקבות האירועים שציינת... אני צריכה מישהו שיצייר לי כיבשה.
שבת שלום ויומקסים לכולם, BAV.

למעלה