על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע

Bezalel P

New member
על מה כותבים - היום, ובסוף השבוע ../images/Emo42.gif

להלן כמה רעיונות לכתיבה, רלוונטיים להיום ולסוף השבוע
היום, 5 ביולי - 2007, פתיחת פסטיבל הקולנוע בירושלים. 2007, חברת "דן" עורכת מבצע "לילה לבן" ומפעילה אוטובוסים בלילה. 2000, במבצע הגדול מסוגו, הוטסו מעל 18,000 פינגווינים למקום בטוח לאחר שכתם נפט איים על אזור המחיה שלהם. 1996, נולדה הכבשה "דולי", שנוצרה משיבוט דנ"א של כבשה בוגרת. 1989, משודר הפרק הראשון של "סיינפלד". 1958, נולדה ציפי לבני - שרת החוץ ומ"מ ראש הממשלה. 1950, חוק השבות מתקבל בכנסת. 1946, הביקיני מופיע לראשונה. 1928, נולדה השחקנית קת'רין הלמונד. 1916, נוסדה חברת המטוסים "בואינג". 1889, נולד הסופר ז'ן קוקטו. 1841, תומס קוק פותח את סוכנות הנסיעות הראשונה. 1535, סר תומס מור מוצא להורג באנגליה באשמת בגידה. מחר, 6 ביולי - 1999, הכנסת מאשרת את ממשלתו של אהוד ברק. 1971, נפטר המוזיקאי לואי ארמסטרונג. 1967, כוחות ניגריה פולשים לביאפרה. 1964, סרטם של הביטלס "לילה של יום מפרך" יוצא לאקרנים. 1957, ג'ון לנון ופול מקרתני נפגשים לראשונה. 1946, נולד השחקן סילבסטר סטלון. 1935, נולד המנהיג הטיבטי - הדלאי למה. 1928, סרט הקולנוע המדבר הראשון מוקרן בניו יורק. 1923, נוסדה ברה"מ (איחוד הרפובליקות הסובייטיות הסוציאליסטיות). 1907, נולדה הציירת פרידה קאלו. 1885, לואי פסטר מחסן בצלחה נגד מחלת הכלבת. 1882, חברי ביל"ו מגיעים לראשונה לארץ ישראל. 1785, מטבע הדולר מאומץ כמטבע הרשמי של ארה"ב. בפעם הראשונה מדינה משתמשת בשיטת מטבע עשרונית. מחרתיים - 7 ביולי - 2005, מתקפת טרור בלונדון. סדרה של מטעני חבלה מתפוצצים בתחנות רכבת תחתית ואוטובוס בלונדון, מעל 30 הרוגים ו- 700 פצועים. 1999, חבר מושבעים במיאמי קבע כי יצרני סיגריות אחראים לייצור מוצר פגום הגורם למחלות שונות 1976, בפעם הראשונה נכנסות נשים לאקדמיה הצבאית האמריקנית ווספוינט. 1969, גולדה מאיר מתמנה לראש הממשלה. 1957, נולד המוזיקאי ברי סחרוף. 1954, נולד המוזיקאי רמי פורטיס. 1940, נולד חבר הביטלס - רינגו סטאר. 1930, נפטר הסופר ארתור קונן דויל. 1922, נולד מעצב האופנה פייר קרדין. 1907, נולד הסופר רוברט היינלין.

suki da yo

New member
טוב אז ככה:

היום הוא יום ההנגאובר בינלאומי (מישהו יכול לנחש כמה שתיתי אתמול ?
). אחרי שהראש שלי יתחיל לתפקד אני מבטיחה להרחיב קצת בנושא... מחר, 6.7 הוא יום ללא יום כדי שכולם יהיו פנויים להתכונן ליום הכי חשוב 7.7- יום ההולדת שלי!

wranger

New member
ולפראיירים שיקומו מוקדם בשבת בבוקר,

ויסתכלו על השעון בדיוק בשבע ושבע דקות ושבע שניות - מצפה שניה אחת של אושר עילאי!

wranger

New member
../images/Emo5.gif

אמאל'ה, יכול להיות שמחקתי את השרשור שהיה פה?

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo5.gif

גם אני ראיתי את מה שצילמת - ולא ראיתי את ההודעות הקודמות, כך שלא ידעתי מה מחקת אבל ראיתי שההודעה שלך מקוננת עמוק יותר מתגובה להודעה ראשית. נפלאות דרכי התפוז
.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה פאניקה
. ככה זה בתפוז. לפעמים מתחרפן הכתום. דונ'ט מתרגש. זה עובר אחרי כמה זמן. מזכיר לי את יום כיפור ההוא שתפוז נפל לבלי שוב עד צאת המועד. אני והחבר הכי טוב שלי ענינו על סקרים בפורומים לפי סדר א'-ב' ומשני היוזרים שלנו וכשהגענו לפורומים באות י' תפוז קרס. קצת נלחצנו שאולי ענינו על יותר מדי סקרים וזה הרג את תפוז.

wranger

New member
../images/Emo6.gif

(קצת פוחד להגיב כדי לא למחוק בטעות את כל השרשור, אבל לוקח צ'אנס כי זה היה ממש מצחיק)

דנטל

New member
אנחנו חולים על סקרים

והיה לנו ממששששששש משעמם בזמן שתפוז קרס.

הא!!! זה יוצא ביום שבת!../images/Emo2.gif

זה באמת הולך להיות היום הכי ממוזל בשנה! זה אפילו יותר גדול מה6.6.06, שבכלל לא יצא ביום השישי ה13!

Purple Mushroom

New member
אז היית רושם את זה גם בנושא בצלאל.

לא רק היסטוריה: מחרתיים :יום שבת ה07.07 2007 - ככר רבין , ערוץ 10 , יום הופעות מיוחד, ברחבי הגולבוס (אוף , שכחתי איך קוראים לזה . זה לא הלייב אייט , אבל זה משהו דומה . לא ? ) לייב אייד סמטינג.

למעלה