על מה כותבים היום? 16/01/08

זה ממכר

New member
על מה כותבים היום? 16/01/08 ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

סוקי מצטער, אני מחכה כל לילה שהתאריך יתחלף בשביל לעשות את זה:D בלחץ?@#$? מעשנים בשרשרת? ספרו לנו מה קורה על מה ולמה, מעניין לשמוע |לא נרדמים בלילה? (כמוני למשל) משהו מטריד אותך? נידנודי שינה? נשמע על מה אתם מפנטזים? נגלה לכם שהמנהלת שלנו מפנטזת על היום בו היא תסיים את הלימודים בטכניון ואז היא תראה אותו עולה באש (באופן מקרי לחלוטין) ואז המרצים שנותרו מחוסרי עבודה עד שישקמו את הטכניון מסתובבים להם ברחובות ובאחת הסמטאות החשוכות סוקי שלנו מחכה לו עם מוט ברזל.. המשך יבוא ומה הפנטזיה שלכם? על מה אתם חולמים?

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

למה אתה הורס את ההפתעה? אם הם ידעו שאני מחכה בסמטה עם מוט ברזל, הם ילכו מסביב! ולמי שמחכה לטעימה ממשק כנפי ההיסטוריה ביום חגיגי זה- הנה כמה דברים שקרו היום ואולי יתנו לכם רעיונות לכתיבה: תאילנד- יום המורה ארה"ב- יום חופש הדת הלאומי 1547- איוון האיום הופך לצאר הרוסי. 1909- משלחת בראשות ארנסט שקלטון מגיעה לקוטב הדרומי המגנטי 1919- מתקבל התיקון ה-18 לחוקת ארצות הברית ("חוק היובש"), ונאסרת מכירת משקאות אלכוהוליים בארצות הברית, מה שמוביל להתפתחות של מערכת הברחות וזיקוק ביתי ענפה ומרשימה. 1945- אדולף היטלר נכנס לפיהררבונקר, ממנו לא יצא עד סיום המלחמה, ולמעשה, ממנו לא יצא עוד. 1957- נפטר ארטורו טוסקניני, מנצח איטלקי 1977- נולד אריק זאבי, ג'ודוקא ישראלי 2003- מעבורת החלל קולומביה משוגרת לטיסה STS-107 - . 16 ימים אחר כך, בעת החזרה לאטמוספרה, המעבורת מאבדת שליטה ונהרסת. על המעבורת היו 7 אנשי צוות, בניהם הישראלי אילן רמון. כולם נספו. 2006- אלן ג'ונסון סירליף מושבעת כנשיאת ליבריה, והופכת לאישה הראשונה באפריקה שנבחרת לעמוד בראש מדינה 2008- שביתת המרצים הזונה נמשכת, הקור הנוראי נמשך, שדרות מופצצת ברקטות קסאם אחרי תקופה של שקט יחסי.

זה ממכר

New member
מצטער :( נפלט לי, אני לא יודע לשמוע על הפה

אבל אני בטוח שאת חכמה יותר תמצאי אותם שוב :D אגב נראה לך שהם משועממים בקור הזה לצאת מהבית? נו באמת סוקי

suki da yo

New member
קור? איז קור? על מה אתה מדבר?

אני מבטחה לך שכשהטכניון יבער לא יהיה קר בכלל

זה ממכר

New member
חחח את ממש חמה על לעשות אתז ה אהה

אפשר לשאול מה את לומדת? ואיזה שנה את? או שזה כבר לא לפה

suki da yo

New member
סתיו

המלצות נא לשרשר לשרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה", לא לשרשור הזה. תודה.

זה ממכר

New member
כן כי פורום זה משהו ענק יותר מהבלוגיה

שזה רשומה אחד פעם בכמה ימים, לעומת הפורומים שרצים תמיד ו'שייכים' ליותר אנשים בעוד הבלוג אישי שלך

דנטל

New member
כל אחד וסיבותיו הוא

כמו שכתבת, הקהילתיות זה משהו שתופס אנשים. אתה חוזר לפעמים לאותו פורום - לא בגלל הנושא שלו שזה מה שהביא אותך מלכתחילה, אלא בגלל הניקים המוכרים שהתרגלת אליהם ולמדת לחבב. בבלוג זה חסר. יש גם ענין הזמן. בלוגים זה משהו יותר תובעני וזה גוזל יותר זמן. במקרה של פורום נדודי שינה, יש שם גולשים עם מעט מאוד זמן. ובלילה, כשאתה גם ככה קרוע מעייפות ולא מצליח להרדם, פורום פשוט "מתלבש" מעולה על הכמה דקות האלה שצריך להרגע בשביל אולי להצליח להרדם בנסיון הבא.

למעלה