על מה כותבים היום? 23/1/08

זה ממכר

New member
על מה כותבים היום? 23/1/08 ../images/Emo124.gif

בשיא הכנות לא ידעתי שאנחנו בטו בשבט אז איך עבר טו בשבט? מה עשיתם? הייתם עם הילדים? שתלתם עצים? או שבכלל שכחתם מזה ובעינייך זה סתם עוד יום שמזכירים ואפילו לא חג למי אתה מחכה? למשיח? כל מה שעולה בדעתכם החל מהעצלנות שצועקים לכם למי אתם מחכים, ועד לאדון משיח והיום שאחרי מוזה ספרו לנו מתי יש לכם מוזה מה נותן לכם מוזה, האם השירשורים של "על מה כותבים היום" מביאים לכם מוזה?

suki da yo

New member
עצלנות: אין כוח להכין את "על מה כותבים היום"

וגם לא ממש קרה היום שום דבר מעניין. הנה מה שהצלחת בכל זאת לחפור(הרבה אנשים מתו. כנראה לא יום טוב..): 1719- דוכסות ליכטינשטיין מוקמת 1923- נפטר מקס נורדאו, מנהיג ציוני (אז הנה, 3 שנים גרתי ברחוב נורדואו כלשהי בארץ, ועכשיו אני גם יודעת מי הוא...) 1944- נפטר אדוורד מונק צייר נורבגי 1989- נפטר סלבדור דאלי צייר ספרדי
1994- נפטר בני אמדורסקי שחקן וזמר 2003- מתקבל אות אחרון מפיוניר 10, 35 שנים לאחר שיגורה 2005- נפטר ג'וני קרסון, מנחה טלוויזיה אמריקאי

suki da yo

New member
גם אני יודעת לצטט וורקרפט

join the army, they said. see the world they said. i'd rather be sailing או לחליפין nag nag

זה ממכר

New member
חחח רציני שאני לא יודע, תתרגמי יא רעה

ואת לא צריכה ללמוד במקום להשגיח שלא יחריבו לך את הפורום?

בני אמדורסקי ../images/Emo7.gif

הדודאים לנצח! (כן, עוד רחוב בארץ!) ובטח שהיה מעניין היום! חצי חיפה היתה פקוקה בגלל הסטודנטים החצופים האלה של הטכניון! 44 דקות כדי לצאת מהעיר דרך זיו. 44 דקות! טוב נו, אני מקווה בשבילם שהם הצליחו להזיז משהו, כי בעלת הבית שלי התקשרה אלי ואפילו לא ידעה שיש כזה בלאגן (ויש כאן אנשים שיודעים מה הקשר שלה לטכניון... או שאולי בעלה לא מספר לה דברים?)

suki da yo

New member
אה כן! יא חצוף!

איך לא ידעת שטו בשבט אם אני כתבתי את זה אתמול? אה? אה? חצופניות.

orelie

New member
SORRY לא כותבת על טו בשבט

אלא על ט"ו באב פרסמתי רשומה חדשה לא צריך קישור כתובת הבלוג שלי למטה בחתימה תודה

למעלה