על מה כותבים היום? 24/01

זה ממכר

New member
על מה כותבים היום? 24/01 ../images/Emo124.gif

פעם ראשונה שאני מביא מההיסטוריה אז תסלחו לי אם זה לא ברמה של סוקי :) אני אשתדל (היא מעט עסוקה עם החזרה ללימודים) 76 - נולד הקיסר אדריאנוס, מדכא מרד בר כוכבא (נפטר ב-138) 1125 - נפטר דוד הבנאי, מלך הממלכה המאוחדת של גאורגיה (נולד ב-1073) 1859 - נסיכויות מונטניה ומולדובה מתאחדות למדינה אחת - רומניה 1902 - נולד אוסקר מורגנשטרן, כלכלן אמריקאי ממוצא גרמני ממייסדי תורת המשחקים (נפטר ב-1977) 1908 - רוברט באדן פאוול מייסד את תנועת הצופים 1948 -נפטר ארתור ליבהנשל, מפקד מחנה הריכוז אושוויץ (נולד ב-1901) 1964 - גרמניה המזרחית מנהיגה גיוס חובה 1965 - סוריה מודיעה כי לכדה את אלי כהן 1965 - נפטר וינסטון צ'רצ'יל, ראש ממשלת בריטניה (נולד ב-1874) 1976 - נפטר פנחס לבון, מזכ"ל ההסתדרות ושר הביטחון, עמד במרכז "הפרשה" (נולד ב-1910) 1983 - אריק אריקסון "האדום", איש עסקים ומרגל (נולד ב-1889) 1984 - נולד יותם הלפרין, כדורסלן ישראלי 1986 - חללית המחקר וויאג'ר 2 יוצרת מגע קרוב עם כוכב הלכת אוראנוס 1988 - נפטר רון האבארד, סופר ומייסד הסיינטולוגיה (נולד ב-1911) 1989 - נפטר טד בנדי, רוצח סדרתי אמריקאי (הוצא להורג) (נולד ב-1946) 2002 - נפטר אלי חובייקה, מנהיג בפלנגות שהיה ידוע בחלקו בטבח בסברה ושתילה (נולד ב-1956) מקווה שיצא לי בסדר, סלחו לי אחרי הכל פעם ראשונה שלי
פויי סוקי זה מה שאת עושה תמיד? מעריץ אותך מזה

זה ממכר

New member
דווקא על וינסטון צ'רצ'יל הדגש לא יצא לי

אז נזכיר אותו פה וינסטון צ'רצ'יל

חיה 2סרט

New member
וזה עושה אותה לא חמודה?../images/Emo123.gif

היא יודעת שאתה מסתדר לבד
מבולבל? גם אני

זה ממכר

New member
כן ../images/Emo10.gif כי אני לא יודע אנגלית בכלל

והיא אמרה לי משפט באנגלית, אולי היא קיללה אותי?

suki da yo

New member
זה היה ציטוט מהמשחק וורקרפט

אם שיחקת, אתה אמור לזהות שזה מה שהדמויות אמרות שלוחצים עליהן. אם לא שיחקת- ממילא הבדיחה אבודה..

Antonio Montana

New member
סוקי משחקת וורקרפט?

כבוד... טוב שלא סטרקרפט. אף פעם לא התחברתי לכל הקטע של החלל.

suki da yo

New member
גם אני לא אהבתי את סטארקרפט..

אבל אין על רד אלרט.. והכי- אין על דיון!

TheWhiteTigris

New member
כמובן שרד אלרט,

אבל C&C 2 ו 3 יותר חדשניים. וכיוון שאני אוהב אסטרטגיה מציאותי (יענו צבאות של ממש), C&C לדעתי הוא המשחק הטוב ביותר שהוצא אי פעם (שני לו FIFA, ובמקום השלישי MDK).

זה ממכר

New member
ועוד קצת בכלליות!

דוח ועדת וינוגרד מסקנות ממלחמת לבנון ה-2, כואב עדיין מזמן המלחמה? מה לדעתכם צריך לעשות ראש הממשלה? האם לקחת אחריות? תנו את דעתכם, תנו את קולכם, תצעקו ותזעקו, דרך הדבר שאתם הכי טובים בו, עם האצבעות והכתיבה ושבו בנים לגבולם השעון ממשיך לספור והבנים אינם בבית, מה קורה שם מאחורי הקלעים? למה הבנים לא חוזרים הביתה? האם המקרה הופך לעוד לעוד אחד כשל רון ארד? ספרו לנו מה ההרגשה שלכם בנושא ממשלה מושחטת? פרשה נוספת של שחיתות או יותר נכון אי אמון בשרי הממשלה, ליברמן לא הצהיר על כל מה שהיה בבעלותו שכן היה לו חברה בקפריסין http://news.walla.co.il/?w=/10/1225765 זוכרים את בני סלע? זוכרים איך ברח האנס הסדרתי בני סלע? אז כאמור התגלו קשיים והמשטרה נאלצה להוציא מאות אלפי שקלים במצוד אחר האנס כעת המשטרה עומדת לדין, שכן הם קבלו מישהו אחר השוטרים שכבלו את ביינום - לדין משמעתי האם כי זה כדורסלן מפורסם ממכבי ת''א אז לא צ ריך לכבול אותו? הטיעונים כי לא היה מעז לברוח וכי נהרס שמו מול כל התקשורת? דילמה והתנגשות, מה דעתכם? האם הוא לא היה נכבל והיה בורח, היו עושים במשטרה לינץ על למה לא כבלו ולמה לא למדו ממקרה בני סלע. הממשלה שלנו מתפוררות, תנו את דעתכם!!!

קטנוני אני...

ממשלה מושחתת... מהשורש ש.ח.ת. ש.ח.ט זה משהו שונה לגמרי הרי (ותזהר מהשב"כ
)

suki da yo

New member
../images/Emo25.gif תודה, כפרות !

|רצה למעבדה| |רק באתי לחטוף משו לאכול לפני שאני מתה| |ואני מכורה..|

זה ממכר

New member
אין בעד מה :) בכיף שתרצי

סתם לא שתרצי אל תתרגלי לזה, זה לא כזה כיף היסטוריה, אבל בהחלט בימים עמוסים ולפחות את מודה שאת מכורה :p חחחחח

למעלה