על מה כותבים היום 4/2
בהחלט יש מה מומלץ

זה ממכר

New member
על מה כותבים היום 4/2../images/Emo124.gifבהחלט יש מה מומלץ

211 - נפטר ספטימיוס סוורוס, קיסר רומא (נולד ב-145) 1789 - ג'ורג' וושינגטון נבחר לנשיאה הראשון של ארצות הברית 1894 -נפטר אדולף סקס, ממציא הסקסופון (נולד ב-1814) 1899 - פורצת המלחמה האמריקאית-פיליפינית 1905 - הנסיך הגדול סרגיי אלכסנדרוביץ', בנו של הצאר אלכסנדר השני, נרצח 1906 - דיטריך בונהופר, תאולוג גרמני ממתנגדי הנאצים) (הוצא להורג) 1945) 1931 - נולדה איזבל פרון, אשתו של חואן פרון ונשיאת ארגנטינה בשנים 1976-1974 1932 - האימפריה היפנית כובשת את חרבין 1936 - דוד פרנקפורטר, מתנקש בחייו של הדיפלומט הנאצי הבכיר וילהלם גוסטלוף בדאבוס שבשווייץ 1945 - נפתחה ועידת יאלטה 1948 - סרי לנקה מקבלת עצמאות מבריטניה 1966 - שריפת ענק פורצת בבית צים בתל אביב. הבניין נהרס כליל אדם אחד נהרג ו-67 נפצעים. 1997 - 73 קצינים וחיילים נהרגים באסון המסוקים 1998 - 2,323 הרוגים ברעידת אדמה באפגניסטן 2003 - הפרלמנט היוגוסלבי מחליט להפוך את המדינה מפדרציה לאיחוד בין שתי מדינות - סרביה ומונטנגרו חגים ואירועים החלים ביום זה סרי לנקה - יום העצמאות היום הבינלאומי למודעות לסרטן

זה ממכר

New member
ובגירסא המצומצת יותר בעיניי |hot|

היום הבינלאומי למודעות לסרטן אם הייתי יכול להדגיש יותר חזק הייתי עושה את זה!! אני לא בטוח שיש פה אנשים שמפנימים כמה כוח יש במקלדת שלהם. לכל אחד מאיתנו יש קהל קוראים. אפשר לתת יד ולהקדיש רשומה או כל דבר אחר ביום הזה! 1789 - ג'ורג' וושינגטון נבחר לנשיאה הראשון של ארצות הברית - לא נראה לי שצריך להרוויח יותר מידי בנושא, תחיה הדמוקרטיה 1997 - 73 קצינים וחיילים נהרגים באסון המסוקים - מישהו זוכר את זה? לפני 11 שנים בדיוק, בעיר שלי יש אולם ספורט על שם אחיד החיילים, וגם שעון בצומת בעיר שלי.

זה ממכר

New member
גם אחרי המבחנים

צריך קצת את המרחב בשביל לנשום את האוויר :) תהני בינתיים, לא היה לך זמן עד עכשיו

suki da yo

New member
ועוד משהו אחד חשוב

משרד החינוך החליט לקצץ בתקציבים לסייעות עבור ילדים נכים. הנטל, כמובן, נופל על המשפחות. תכתבו על זה, כי זה חשוב עד מאוד, ומי שמעוניין לחתום על עצומה- הנה הכתובת http://www.sayaot.wip.co.il

למעלה