על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo115.gif

אז מה קורה איתכם היום? רשומה חדשה כבר פרסמתם? לא? אין שום רעיון? הנה כמה: (וכבוד מיוחד למי שיכתוב על מרי קירי, אחת הנשים המדהימות בעיני.) חג הקוואנזה בקרב הקהילה האפרו-אמריקנית בארצות הברית יום הקופסאות במדינות חבר העמים הבריטי- אל תשאלו אותי. כל הבריטים האלה קצת מוזרים בעיני, ואתם יכולה לבדוק כאן 1581- הולנד מוקמת רשמית (הולנד= סכרים, אנה פראנק וצבעונים. אני פשוט שופעת ידע על הבוקר) 1893- נולד מאו צה דונג, מנהיג המהפכה הקומוניסטית בסין ומנהיג סין העממית 1898- מארי ופייר קירי מצליחים לראשונה לבודד רדיום. 1924- נולד אלי כהן, מרגל ישראלי שפעל בסוריה נתפס ונתלה. 1931- נולד מלוויל דיואי, ספרן וממציא שיטת דיואי לסידור ספרים. היה יורה בעצמו אם היה רואה את הספריה האישית שלי. 1944- נולד לארס אולריך, חבר להקת מטאליקה http://www.youtube.com/watch?v=jRYDetbwegs 1949- הכנסת מעתיקה את מקום מושבה לירושלים 1962- נולד אלי ישי, יו"ר מפלגת ש"ס, סגן ראש הממשלה ושר התמ"ת 1991- הסובייט העליון מתכנס בפעם האחרונה, ומחליט על פירוק ברית המועצות (באמשלכם, נכון ש"הסובייט העליון" נשמע כמו משהו מסרט מד"ב גרוע?) 2004- רעידת אדמה בדרום-מזרח אסיה בדרגה 9.3 בסולם ריכטר גרמה לגלי צונמי אימתיים ולבסוף למוות של כ-280,000 אנשים. הרעש הורגש היטב באינדונזיה, מלזיה, תאילנד, הודו, סינגפור וסרי לנקה. מישהו עדיין זוכר את היסטרית הצונאמי?

למעלה