על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif ../images/Emo137.gif

נטולי רעיונות לכתיבה, אבל הבלוג מעלה אבק ואפילו אמא שלכם כבר ביטלה את המנוי? הנה כמה דברם שבטח לא ידעתם על היום, ואולי יעוררו את המוזה: היום הבינלאומי נגד שחיתות. יום העצמאות של טנזניה יום לאומי מטומטם כל כך שאפשר לחשוב שאני המצאתי אותו- בשבדיה נחגג היום "יום אנה" שמזכיר לנו את כל מי שקוראים לה אנה. מרהיב, לא? 536- הביזנטים כובשים את רומא 1608- נולד ג'ון מילטון, משורר אנגלי (נפטר ב-1674) 1917- ירושלים נכבשת ע"י אלנבי והשלטון הטורקי בא לסיומו. 1934- נולדה ג'ודי דנץ', שחקנית בריטית 1952- נולד מיקל דורן, שאני מעתיקה את מה שכתוב עליו כי זה לא אומר לי כלום, חוץ מהידיעה המעורפלת שזה מב"כ לדורותיו וגרורותיו- Worf son of Mogh [TNG][DS9] 1953- נולד ג'ון מלקוביץ', שחקן קולנוע 1972- נולד טרה קול, מתופף להקת גרין דיי 1987- פורצת האינתיפאדה הראשונה ברצועת עזה ובגדה המערבית 2005- נפטר רוברט שקלי, סופר מד"ב אמריקאי (נולד ב-1928) 2007- המורים מפגינים, הגרעין האיראני מתקתק, הסופגניות משמינות, החורף מתדפק על החלון והשר ישי בציטוט כל כך לא מפתיע שבא לבכות : " יתכן שמתקפות הטרור הן היסוד לגזענות כלפי ערביי ישראל ". מה אתה אומר. שיהיה לכולנו שבוע נהדר

suki da yo

New member
אמא לולי

לא קוראת בבלוג שלי. היא יודעת עליו, כמובן, אבל באקט של אמון בין שני הצדדים היא נמנעת מלחפש אותו בגוגל (וטוב שכך). בוא נגיד שאם אמא לולי היתה קוראת אצלי בבלוג לא הייתי מחפשת יותר נושאים לכתיבה.

suki da yo

New member
המממ

יש לי המון בדיחות שרצות בראש כרגע, אבל אפילו אחת מהן לא פוליטיקלי קורקט...

למעלה