על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif

בוקר חדש הגיע והביא יתו אף לא רעיון חדש אחד לכתיבת רשומה? טוב, מזל שאני קיימת.. הנה כמה נושאים אפשריים לכתיבה היום: ערב חד המולד http://www.youtube.com/watch?v=CkSN8nwQdtE 0- נולד ישו- יהודי, נגר, הבן של.
1524- נפטר ואסקו דה גאמה, מגלה ארצות פורטוגזי 1777- ג'יימס קוק מגלה את אי חג המולד, קיריטימטי 1851- שריפה בספריית הקונגרס מאכלת שני שלישים מהספרים, ובהם מרבית ספרייתו של תומאס ג'פרסון
1865- נוסד הקו קלוקס קלאן, חבורה של אנשים טיפשים שלא יצא להם להתחפש מספיק בליל כל הקדושים
1905- נולד הווארד יוז, טייס ומפיק קולנוע אמריקאי (ומי שלא ראה את הסרט הטיס- שירוץ לראות!) 1914- מלחמת העולם הראשונה: הפסקת האש של חג המולד- הכוחות הלוחמים מפסיקים להילחם, בניגוד להוראות מלעלה, לרגל חג המולד. לאחר כשבוע הלחימה מתחדשת. 1914- התורכים סוגרים את כל העיתונים בשפה העברית בארץ ישראל 1925- נולדה יפה ירקוני, זמרת ישראלית 1968- החללית אפולו 8 הקיפה לראשונה את הירח (לחובבי קונספירציות- נו באמת, הרי ברור שזה מצולם באולפן, למה שמישהו באמת יטוס לירח? יש מספיק גבינה כאן, על הארץ) 1971- נולד ריקי מרטין, זמר פורטוריקני מעצבן 1992- נפטר פייר קוליפור (פיו), צייר בלגי ויוצר הדרדסים

TheWhiteTigris

New member
עכשיו אני מבין

מנין השם של קבוצת הכדורגל "ואסקו דה גאמה" (נראה לי בברזיל)

Litlle Princess

New member
ואלה..

חח אכן קבוצה מדהימה מאז שהתחלתי לעבוד בהיכל נוקיה במשחקים שלהם התחלתי לאהוב אותם שחקנים חמודים.. חח

למעלה