על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif ../images/Emo192.gif

בגלל שאני יותר אוהבת את הגרסא הפיראטית של נחמן
, תאלצו לקרוא מעכשיו את הגיגי הלא מעניינים בנוגע לארועים היסטורים. ואם זה לא יגרום לכם לחשוב על נושא לרשומה, תמיד תוכלו לכתוב רשומות על כמה שסוקי מעצבנת אתכם היום
בוקר טוב לכולם! אז מה היה לנו היום? 1204- נפטר הרמב"ם, מחשובי הפילוסופים בימי הביניים, איש מדע ורופא, חוקר ומנהיג ובכלל חבר טוב של אלוהים. 1466- נפטר דונטלו, פסל איטלקי , לא צב נינג'ה. 1893- תחילת הקמתה של מסילת רכבת העמק -הראשונה בסדרה של רכבות ארץ-ישראליות שיאחרו באופן קבוע. 1924- ייסוד המושבה הרצליה. אז לא היה שם מקס ברנר, או את קניון ארנה, ואני תוהה למה להגיע לשם מראש, אם ככה.. 1930- נולד נתן זך, משורר 1949- כהמשך להודעת ראש ממשלת ישראל, דוד בן גוריון מ-5 בדצמבר 1949, ועקב רצון האו"ם ל"בנאם" את ירושלים, הכנסת מכריזה על ירושלים כבירת ישראל, ומחליטה על העברת הכנסת ומשרדי הממשלה לירושלים, כי אנחנו ממש טובים בלעשות דווקא (די, נו! אני בעד ירושלים. או משהו. בלי דיוני פוליטיים) 1949- דוד בן גוריון מטיל על ראובן שילוח להקים את המוסד, ולא, לא מדובר במועדון התלאביבי שמנקז אליו פריקים צעירים מרחבי הארץ. 1981- נולדה איימי לי, סולנית להקת אוונסנס 1988- יאסר ערפאת נואם בעצרת האו"ם שמתכנסת במיוחד לכבודו בז'נבה. אני יכולה לחשוב על כמה הרצאות בפיסיקה שהייתי מעדיפה לשמוע. 1988- אחשלי של סוקי נולד היום. מזל טוב
2002- האיחוד האירופי מודיע כי אסטוניה, הונגריה, לטביה, ליטא, מלטה, סלובניה, סלובקיה, פולין, צ'כיה וקפריסין יצטרפו לשורותיו ב-1 במאי , ומאות ישראלים בעלי אזרחות זרה לא מגניבה, הופכים לבעלי אזרחות אירופאית מגניבה בעליל. 2003- זוכרים את סדאם? ההוא עם הטילים? טוב, היום האמריקאים תפסו אותו, והעולם כולו נשם. המשיך לנשום. לא הניד עפעף.

Purple Mushroom

New member
מרתק. באמת.. :0).

יום היסטורי ביותר. לא ידעתי שהמוסד זה מועדון תל אביבי , ואני תל אביבי! . מזל טוב להרצליה . מחכה לתחילת אפריל , לתחילת חגיגות ה100 לתל אביב. מזל טוב גם ליום ההולדת של אחיך סוקי , (או א' אפרופו מוסד
).

דנטל

New member
אתה מבוגר מדי בשביל לדעת על מועדון המוסד

(גם אני, אבל ניהלתי פעם את פורום חיי לילה וקלאברים
)

למעלה