על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo205.gif

מחפשים נושא לכתיבה? אולי הרשימה הזו תעזור לכם : 14.12 יום הולדת שמח
לנויה (noyy), השליטה הכל יכולה של הבלוג החיים בתוך נייר טואלט 1503- מישל דה נוסטרדם (נוסטרדמוס), אסטרולוג ורופא צרפתי, 1788- נפטר קרל פיליפ עמנואל באך, מלחין גרמני, 1799- נפטר ג'ורג' וושינגטון, נשיאה הראשון של ארצות הברית. 1900- מקס פלנק מפרסם את מאמרו ההיסטורי על השפעת קרינה על גוף שחור, ומניח את היסוד לתורת הקוואנטים. אלפי סטודנטים בטכניון נידונים לנסות להבין מה, לעזאזל, הוא רצה מהם. 1924- השיעורים הראשונים מתקיימים בטכניון. לזה קדמה העלאה באוב של השטן בכבודו ובעצמו. 1952- נולד אבי דיכטר, השר לביטחון פנים ולשעבר ראש השב"כ 1979- נולד מייקל אואן, שחקן כדורגל אנגלי. אני מתרגשת עד עמקי נשמתי. 1981- הכנסת מקבלת בשלוש קריאות את "חוק רמת הגולן" המחיל את החוק הישראלי על רמת הגולן. ניתן להניח שכרגיל, במליאה נכחו 12 חברי כנסת, ושנים מתוכם ישנו. 15.12 מזל טוב
למחפשת את עצמי0 הבמאית המפיקה והשחקנית הראשית של הבלוג ג'ינקס 37- נולד נירון קיסר, קיסר רומא 1859- נולד אליעזר לודוויג זמנהוף, ממציא שפת אספרנטו 1891- ג'יימס נייסמית' ממציא את משחק הכדורסל 1923- נולד עוזי גל, מפתח התת מקלע "עוזי", אחד האנשים שתרמו הכי הרבה למוניטין של ישראל ברחבי העולם. 1939- הסרט "חלף עם הרוח" מוקרן לראשונה, באטלנטה, ג'ורג'יה. מאות ילדים מסכנים יאלצו להרקא "רט" על שם רט בטלר, כי אמא שלהם ראתה את הסרט הזה בהתלהבות יתרה. 1939- הניילון נמכר לראשונה, בתחילה לייצור גרבוני נשים. אגב, שקיות הניילון בכלל לא עשויות ניילון. הן עשויות פולי-אתילן. 1939- אדולף אייכמן נמצא אשם בפשעי מלחמה, בבית משפט בישראל, למרבה חוסר ההפתעה של כולם. 1945- משה קצב, התירוץ הכי עלוב לנשיא בהיסטוריה של ישראל, נולד. 1961- נגזר על אדולף אייכמן גזר דין מוות. 1966- נפטר וולט דיסני, אנימטור ומפיק סרטי אנימציה, הוקפא למען מרפא עתידי. 1968- נולד גארת וונג הוא הארי קים בסדרה VOY שאני מנחשת שזה קיצור של וויאג'ר. 1969- גולדה מאיר מציגה את ממשלתה השנייה (החמש עשרה במנין הממשלות) בפני הכנסת. 1983- נולד ונג האו, שחקן טניס שולחן סיני, נכון שאתם מתרגשים?

suki da yo

New member
היום= בסוף השבוע, כמובן

ושוב הקישור לבלוג של מחפשת את עצמי0- ג'ינקס

Purple Mushroom

New member
עידכון מצויין.

אני נורא אוהב היסטוריה. וגם , מכיר את 2 הבלוגריות המקסימות :)
.

למעלה