על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo205.gif

בוקר חדש הגיע ולא הביא בכנפיו את המוזה? הנה כמה רעיונות שאולי יעזרו: 106 לפנה"ס- נולד מרקוס טוליוס קיקרו, מדינאי, סופר, נואם ופילוסוף רומאי 1496- לאונרדו דה וינצ'י עורך ניסוי למכונת תעופה ונכשל 1793- נולדה לוקרציה מוט, פעילת זכויות נשים אמריקנית, או כמו שידידי הטיפש אוהב לומר "שורפת חזיות ושונאת גברים מקצועית" 1888- מרווין סטון רושם פטנט על קשית השתיה אחת ההמצאות החמודות בהיסטוריה האנושית 1892- נולד ג'ון רונלד רעואל טולקין, סופר, מחבר "שר הטבעות", ומי שציפה שאני אכתוב
, טעה טעות חמורה. 1939- נולד אריק איינשטיין, זמר ישראלי
1957- נולד מל גיבסון, שחקן קולנוע 1969- נולד מיכאל שומאכר, נהג מירוצי מכוניות פורמולה 1 גרמני
1987- אריתה פרנקלין היא האישה הראשונה שנכנסת להיכל התהילה של הרוק אנד רול, ובצדק כי היא מלכה
http://www.youtube.com/watch?v=-xALiBgzPzE&feature=related 2008- המרצים עדיין שובתים, בחוץ חורף וקר

Joe the wolf

New member
סיפור קטן לזכרו של קיקרו

מנחם בגין נאם פעם בכנסת נאום חוצב להבות וציטט בין השאר את קיקרו. ח"כ שפרינצק (היה מספר 2 של גנדי) הפריע לו בנאום ואמר לו: "בגין אומרים ציצרו, ציצרו". בגין קצת התרגז ואמר: "אני מודה לך בעד התיקון ח"כ שפירנקק" תודה לך סוקי יוסי ג'ו

Joe the wolf

New member
הגזמת!!!

הערך שנינות ובגין הולכים ביחד. (אומרים שמאז תקופתו לא היה שנון כמותו בבניין הכנסת המשמים.

suki da yo

New member
תודה לך ../images/Emo6.gif

מסורת משפחתית אומרת שאת בגין אנחנו אוהבים ואת בן גוריון לא... ואם סבתוש אומרת, אני כמובן מסכימה איתה

כמעט היה סבא שלי ../images/Emo3.gif

מעניין אם סבתא שלי היתה בוחרת אחרת, מה היה קורה?

למעלה