על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo221.gif

בוקר טוב לכולם רוצים לכתוב רשומה חדשה? פשוט יודעים שמה שתכתבו יהיה מדהים מעולה ומרטיט, אבל אין אף רעיון? הנה כמה.. (אגב, אם מישהו היה מעיר אותי עם הבוקר טוב הזה, הוא היה מת ביסורים איומים...) 1654- נולד יעקב ברנולי, מתמטיקאי שווייצרי, האשם היחיד בעובדה שהיתה שאלה על משוואת ברנולי בבוחן שהיה לי לפני שבועיים. 1812- נפטר רבי שניאור זלמן מלאדי, מייסד חסידות חב"ד 1822- נולד לואי פסטר, איש מדע צרפתי שעסק להנאתו בבישול חידקים הפרכת תאוריות על בריאה ספונטנית. 1831- צ'ארלס דרווין מתחיל את מסעו ההיסטורי על אנית הצי המלכותי "ביגל" 1901- נלדה מרלן דיטריך, שחקנית וזמרת 1923- נפטר גוסטב אייפל, מהנדס צרפתי. תנחשו את מה הוא בנה. 1927- לאון טרוצקי מגורש מהמפלגה הקומוניסטית 1931- נולד יוסף לפיד, עיתונאי, ראש מפלגת שינוי, שר המשפטים וסגן ראש הממשלה בממשלתו השנייה של אריאל שרון, אבא של יאיר 1948- נולד ז'ראר דפארדיה, שחקן קולנוע צרפתי 1968- אפולו 8, החללית הראשונה בתוכנית אפולו, שבה לכדור הארץ (נו אתם יודעים. ירח= גבינה. חלליות= הטעיה של הממשל האמריקאי) 1978- ספרד הופכת לדמוקרטיה, לאחר ארבעים שנות דיקטטורה. 2003- לוויין התקשורת עמוס 2 משוגר לחלל.

לורי247

New member
המלצה על רשומה מיוחדת לאחי היקר..............

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1159438 המלצה על רשומה מיוחדת .................לאחי היקר.............. ערב נעים לכל באי הפורום בברכה לורי

הבחורה הזאת

יוצרת ברכות, או בונה אתרים, או כדומה ולא מצליחה לתפוס איך לשרשר?? איך אני עדיין לא מדענית חלל??? יאללה, בצלי, חופשי למחוק אותי, אחרת אני אעלב

לורי247

New member
תסביר איך אל תכעס נוווווווווווווו,,,,,,,

לא עושה בכוונה ,,,,,,,, יש לי בעיה עם כבר ,,,,,,,,ניכנסתי,,,,,, אם נניח חסמתי מישהו במקום רק למחוק את ההודעה איך אני מחזירה את החסימה,,,,,,,, שהיא כן תוכל להגיב,,,,,,,??? תסביר ואל תכעס לא יודעת למה את מיתכוון שבת שלום וליל טוב,,,,,,,, ושוב סליחה עם לא עושה משהו בסדר,,,,,,,,, לורי

../images/Emo13.gif לא כעסתי.

בקשר לבעיה שלך: היכנסי למסך הניהול של הבלוג. בצד שמאל אחד המשפטים הוא: "רשימת החסומים שלי" אם תלחצי עליו, תוכלי לראות את שם הבחורה שחסמת. לחצי על המילה "שחרר" שליד השם שלה.

לורי247

New member
תודה רבה רבה,עזרת לי,אנסה

לילה טוב שבת שלום וסוף שבוע מקסים בברכה רחל (♥)

למעלה