על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif ../images/Emo54.gif

אז קמתם בבוקר, צחצחתם שיניים (אני מקווה), ישבתם מול המחשב ו.... כלום. הנה כמה רעיונות לכתיבה: אז מה היה לנו היום? ימים לאומיים: קזחסטן - יום העצמאות בחריין - היום הלאומי בנגלדש - יום הניצחון נפאל - יום החוקה דרום אפריקה - יום הפיוס מי שיודע למקם את כל ה-5 על מפה בלי לחפש- מקבל צל"ש. 1770- נולד לודוויג ואן בטהובן, מלחין גרמני. 1773- מסיבת התה של בוסטון, מעשה מחאה שנערך בנמל בוסטון והיה אחד המאורעות שהובילו לעצמאות ארצות הברית מהבריטים. אני היחידה ששומעת "מסיבת תה" ומי חושבת על הכובען המטורף וארנביב? 1835- השריפה הגדולה של ניו יורק הורסת חלקים נרחבים מהעיר 1917- נולד ארתור סי קלארק, מדען וסופר מדע בדיוני, פיזיקאי ומתמטיקאי בהשכלתו. מי לא צפה שאני אכתוב
? 1922- נפטר אליעזר בן יהודה, עיתונאי ומחייה השפה העברית, שמזל לא חי לראות משפטים כמו "היה מגניב, קצוות, חבל"ז כאילו דא!" 1928- נולד פיליפ ק. דיק, סופר מדע בדיוני אמריקאי. עוד
אחד, אבל לא קרוב אפילו לארתור סי קלארק. 1966- הספרון האדום של מאו צה דונג מפורסם בבייג'ינג. סיפרתי לכם פעם שלכל חיות המחמד העתידיות שלי יקראו על שמות דיקטטורים גדולים מהעבר, עם עדיפות לחתול בשם "מאו"? 1991- התפרקות ברית המועצות. 2000- נאס"א מודיעה שישנו אוקיינוס מתחת לשכבת הקרח של ירח צדק, גאנימד. יום נחמד לכולם, ואל תשכחו לספר לי אם עוררתי את המוזות שלכם, שאני אדע שיש מטרה לקיומי בעולם

למעלה