על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo66.gif

אין לכם על מה לכתוב, אבל הבלוג שומם יותר ממסעדה שמגישה לוף? הנה כמה רעיונות שאולי יעזרו מה היה לנו היום? 1324- נפטר מרקו פולו, חוקר ארצות מונציה 1642- נפטר גלילאו גליליי, פיזיקאי וממציא (ואף על פי כן, נוע תנוע!)
1824- נולד וילקי קולינס, סופר בריטי, הנחשב לראשון סופרי המסתורין 1884- נולד קורנל מקושינסקי, סופר פולני (השד מהשביעית) 1903- נולד איגור קורצ'טוב, פיזיקאי רוסי, אבי פצצת האטום הסובייטית
1935- ארתור ס. הארדי רושם פטנט על הספקטרופוטומטר, המכשיר הארור שדופק לי את התוצאות בכל מעבדה. 1935- נולד אלביס פרסלי, זמר ומלך
1941 –נולד גרהאם צ'אפמן, שחקן וקומיקאי בריטי, מחבורת מונטי פייתון http://www.youtube.com/watch?v=2H6DSoqZz_s 1942- נולד סטיבן הוקינג, פיזיקאי 1947- דייוויד בואי, זמר 1959- פידל קסטרו משלים את ההשתלטות על קובה, עם כיבושה של סנטיאגו דה קובה 1984- נפטר הרב ישראל אבוחצירא הוא ה"באבא סאלי" 1998- זוהה חומר כימי בניקטין שגורם להתמכרות לסיגריות

מרב23

New member
יש לי רעיון

חשבתי לעניין את הקוראים בצילום סרט על החיים. זה מה שאני עושה.

wranger

New member
אז מה זה משנה איך קוראים לחומר הזה?

(רגע, מה זה עטרן, אם ככה?)

goldy

New member
עטרן

זה החרא השחור שנידבר לריאות (הזפת). זיהו את החומר בשם אמוניה. לדעת זה קשר הדוק: משנה איך קוראים לו כדי שניתן יהיה לזהותו...

TheWhiteTigris

New member
684 שנים עברו

מאז שמרקו פולו נפטר, אבל סרטי האימה עדיין אוהבים להשתמש ב"מרקו - פולו - מרקו - פולו" כשהרוצח נכנס לחדר חשוך בו מתחבאת הבחורה-בת-17-עם-ציצים-גדולים מבועתת עד אימה.

למעלה