suki da yo
New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif../images/Emo73.gif
הראש ריק מרעיונות חדשים? הנה כמה: 1869- נולד אנרי מאטיס, צייר 1879- תומאס אלווה אדיסון מציג לראשונה את הנורה החשמלית 1898-נולד אליהו דובקין, ממנהיגיה של תנועת העבודה בארץ ישראל, חבר הנהלת הסוכנות היהודית וההסתדרות הציונית, מחותמי מגילת העצמאות וממייסדי מוזיאון ישראל. לא יודעת מה איתכם- זו הפעם הראשונה שאני שומעת את השם הזה, ואני יחסית מכירה את ההיסטוריה של המדינה. מוות למשרד החינוך! 1908- נולד שמעון ויזנטל, צייד נאצים 1937- נולד אנתוני הופקינס, שחקן קולנוע ותיאטרון בריטי-אמריקאי (חניבעל לקטר, כמובן. אפילו אני ראיתי את הסרט הזה.) 1941- הקראת הכרוז של אבא קובנר "אל נלך כצאן לטבח!" הקורא לנוער היהודי להתארגן למאבק חמוש בנאצים 1945- נולדה קוני ויליס, סופרת מדע בדיוני אמריקנית
1945- נולד טוביה צפיר, שחקן ישראלי- ג'יני מאלאדין, סבא טוביה ועוד כמה עשרות טובות של תפקידי משחק אלמותיים. 1978- נולד דרור חג'ג', כדורסלן ישראלי 1999- בוריס ילצין מתפטר מנשיאות רוסיה, ומעביר את השלטון לוולדימיר פוטין 1999- בכל רחבי העולם חגגו את תחילתו של המילניום ה-3, החגיגות התרחשו בצל החששות מבאג 2000 שהתבדו 2000- בית המשפט המחוזי בתל אביב גוזר 35 שנות מאסר על האנס בני סלע, העונש החמור ביותר שהטיל בית משפט בישראל על עבירות אונס. בני סלע (קרוב של מר סלע) מוכיח את עצמו חכם מהמשטרה בכמה רמות, כמה שנים אחר כך, כשהוא בורח מהכלא ומתחמק מהמשטרה מספר ימים לא מבוטל. 2003- בוטל משרד הדתות. האם משהו באמת השתנה? 2007- שביתת המרצים נמשכת ללא הפרעה
הראש ריק מרעיונות חדשים? הנה כמה: 1869- נולד אנרי מאטיס, צייר 1879- תומאס אלווה אדיסון מציג לראשונה את הנורה החשמלית 1898-נולד אליהו דובקין, ממנהיגיה של תנועת העבודה בארץ ישראל, חבר הנהלת הסוכנות היהודית וההסתדרות הציונית, מחותמי מגילת העצמאות וממייסדי מוזיאון ישראל. לא יודעת מה איתכם- זו הפעם הראשונה שאני שומעת את השם הזה, ואני יחסית מכירה את ההיסטוריה של המדינה. מוות למשרד החינוך! 1908- נולד שמעון ויזנטל, צייד נאצים 1937- נולד אנתוני הופקינס, שחקן קולנוע ותיאטרון בריטי-אמריקאי (חניבעל לקטר, כמובן. אפילו אני ראיתי את הסרט הזה.) 1941- הקראת הכרוז של אבא קובנר "אל נלך כצאן לטבח!" הקורא לנוער היהודי להתארגן למאבק חמוש בנאצים 1945- נולדה קוני ויליס, סופרת מדע בדיוני אמריקנית