על מה כותבים היום?

suki da yo

New member
על מה כותבים היום? ../images/Emo124.gif

לא קורה שום דבר מעניין, ופשוט אין על מה לכתוב? הנה כמה רעיונות (התנצלותי הכנה לכל מי שחיכה לי בסוף השבוע....) יום הולדת שמח ל shirleyrozental בעלת הבלוג מאוהבים באהבה - גרסת חורף 2007! (באדיבות לוח ימי ההולדת של הבלוגיה) 1258- המונגולים כובשים את בגדאד, מחריבים אותה וטובחים בתושביה. חוץ מהטבח, זה ממש אמריקאי, וגם על זה אפשר לדון... 1722- נפטר רוברטס השחור, שודד ים
1763- בריטניה, צרפת וספרד חותמות על הסכם פריס (1763), במסגרתו, בין היתר, הועברו רוב השטחים בצפון אמריקה לשליטה בריטית 1837- נפטר אלכסנדר פושקין, גדול המשוררים הרוסיים 1898- נולד ברטולט ברכט, מחזאי, משורר וסופר גרמני 1908- הצבא האמריקני חותם עם האחים רייט על חוזה לאספקת מטוסים
1923- נפטר וילהלם רנטגן, פיזיקאי שגילה את את קרני ה-X 1935- יסוד נהריה, שנקראת כך על שם הנהר הגעתון, שכל השנה הוא זרזיף אומלל, ובחורף מציף את כל העיר. 1949- מנורת שבעת הקנים, בעיצוב האחים שמיר, נבחרת כסמל מדינת ישראל. מה דעתכם? היו עוברים בחינה בעיצוב גרפי? 1962- נול קליף בארטון, בסיסט להקת מטאליקה
1983- רימון יד שנזרק לעבר הפגנה של "שלום עכשיו" מביא למותו של אמיל גרינצווייג 1996- המחשב "כחול עמוק" מנצח לראשונה את אלוף העולם דאז בשחמט, גארי קספרוב 2005- נפטר ארתור מילר, מחזאי אמריקאי

Purple Mushroom

New member
מזל טוב לשירלי בעלת הבלוג.

יש לשירלי בלוג (מאוהבים באהבה) מאוד פופולרי , היא כותבת המון . הייתי מנוי על הבלוג שלה תקופה מסויימת . מזל טוב לשירלי :0).

איזה קטע, אני זוכרת את הבלוג הזה

פעם קראתי אצלה, הוא היה ממש מוצלח, אבל זה היה לפני שנים! הבלוג עדיין קיים?

wranger

New member
בטח קיים

רק לפני כמה ימים ראיתי שם רשומה הממליצה על הסקסטיבל לדייט ראשון, או משהו כזה.

דנטל

New member
עם מסר כזה

לא ברור לי בשביל מה צריך דייט, אבל אני מאלה שמלכתחילה לא מבינים למה צריך דייט, אז אני לא דוגמה.

למעלה