על מה כותבים היום
- המהדורה הפיראטית

wranger

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif - המהדורה הפיראטית../images/Emo118.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה אבל אין לכם רעיונות? עד היום הסתמכתם על בצלאל שיביא לכם בכל בוקר כל מיני רעיונות לרשומות, וברגע ששמעתם שהוא יוצא לחופש נתקלתם במחסום כתיבה אימתני? תמו צרותיכם! עד שבצלאל יחזור, או עד שיימאס לי, אני ארים את הכפפה ואעתיק עבורכם מויקיפדיה כל מיני דברים שקרו היום לפני כל מיני שנים, בצירוף הערות משעשעות פרי מוחי הקודח! אתם מוזמנים להגיב ולהוסיף. גם תגובות שטנה תתקבלנה באהבה. בעשר השנים האחרונות - וואללה, שום דבר מעניין לא קרה. 1997 - נהרגה ענבל פרלמוטר, מוסיקאית ישראלית, בתאונת דרכים. 1994 - רפובליקת פלאו מקבלת עצמאות. אחר כך, אגב, צילמו שם את העונה העשירית של "הישרדות". יופי של תכנית. 1988 - מיכאיל גורבצ'וב, האיש וכתם הלידה על המצח, מתמנה לנשיא ברית המועצות. 1977 - הכדורגלן פלה פורש מן המשחק. מה זאת אומרת איזה משחק? דוק. סתם, כדורגל. 1974 - נולד אלכס אברבוך, פעמיים אלוף אירופה בקפיצה במוט, והוא גם די ישראלי, ככה, על הדרך. כבוד למגזר! 1969 - הקונקורד, מטוס הנוסעים העל-קולי, עובר לראשונה את מהירות הקול. 1960 - קפריסין וניגריה מקבלות עצמאות. מסתבר שהאחד באוקטובר הוא מין יום עצמאי שכזה, אה? 1949 - מוקמת הרפובליקה העממית של סין. היי, העונה הנוכחית של "הישרדות", שמשודרת בימים אלה בארה"ב, צולמה שם! 1944 - נולד דרור קשטן, מאמן נבחרת ישראל בכדורגל. 1928 - נולד ג'ורג' פפארד, הלא הוא חניבעל, מנהיג "צוות לעניין". איי לאב איט וון א פלאן קאמז טוגדר. 1924 - נולד ג'ימי קרטר, הנשיא ה-39 של ארצות הברית והאיש מאחורי הסכם השלום ישראל-מצרים. 1908 - מפעל המכונית פורד מציג את מודל T החדש. מכאן ניתן להסיק שלפני כן היה מודל T ישן. כולם, כנראה, בצבע שחור. 1880 - תומס אדיסון פותח את המפעל הראשון בעולם למנורות חשמליות.

ע ל ו מ ה

New member
וואו, וכבר אנחנו יודעים איפה יצולמו העונות

הבאות של "הישרדות" - בקפריסין או בניגריה!! סקופ!!

Bezalel P

New member
ארר!

תיזהר נחמן, אתה עוד תקבל את המשימה הזאת באופן קבוע

wranger

New member
ארר!! ../images/Emo118.gif

בוא'נה, אתה אמור להיות בחופש, אתה! לך לים, או לאייקון, או משהו! האמת? כל עוד אני יושב פה בתא המטען כמו איזה פיראט מובטל שתום עין עם רגל מעץ, לא אכפת לי. אבל מקורות המידע שלי מסתכמים בויקיפדיה בלבד, כך שאם אתה רוצה לספר לי מאיפה אתה לוקח עוד מידע (למשל, תאריכי ימי הולדת של שחקני סטאר טרק...), אני יכול לקחת את זה על עצמי בשמחה. רבאק, כמה אפשר לאפות?

ShiRaN faY D

New member
מכשפה בחסד עליון.

עשור למותה של ענבל פרלמוטר זכרה לברכה. סוג של הנצחה. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1095666 צהריים טובים.

הבליין1

New member
ארר!!

לא שמישהו שואל אותי אבל... אני בעד שהפירט יעשה את זה כל יום. זה מעניין!!

wranger

New member
ארר!! ../images/Emo118.gif

(אני מניח שהתכוונת להקליק על "הוספת תגובה", ולא "הוספת הודעה", אה?
) זה רעיון של בצלאל, הוא עושה את זה כל יום בכמה-חודשים-האחרונים. אבל הוא בחופש, אז הרמתי את הכפפה.
ואל דאגה, גם מחר אני אעשה כזה.

Your sweet87

New member
תשובה

תפסיק לעשות "ארר" כי אנשים מתחילים לחשוב כאן שאתה כועס על מישהו או על משהו.

למעלה