על מה כותבים היום
- המהדורה הפיראטית

wranger

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif - המהדורה הפיראטית../images/Emo118.gif

המורים שובתים ואתם יושבים בבית משועממים כמו פיראט שיושב בראש התורן וצופה לכל הכיוונים, אבל כל מה שהוא רואה זה ים חלק? אולי תנצלו את הזמן ותכתבו על משהו שקרה היום בהסטוריה? 2007 - שביתת המורים נכנסת ליומה הראשון מתוך מה שנראה כמו אחת השביתות הארוכות שהולכות להיות פה. 2006 - נחגג לראשונה "יום טום קרוז" ביפן. היפנים האלה, אני אומר לכם... 2004 - נפטר השחקן כריסטופר ריב ("סופרמן"). 1985 - נפטר הבמאי-שחקן-שדרן-צייר-תסריטאי-קוסם אורסון וולס. 1983 - יצחק שמיר מציג את הממשלה העשרים בפני הכנסת ומתחיל לכהן כראש ממשלה. 1979 - משחק המחשב "פק-מן" יוצא ביפן. 1974 - אחת... שתים... שלוש! נולד השחקן אסי כהן. 1974 - נולד שחקן בתחום אחר - הכדורסלן עודד קטש. 1970 - רפובליקת איי פיג`י מקבלת עצמאות! מזל טוב! 1969 - להקת קינג קרימזון מוציאה את אלבומה הראשון, שנחשב לאחד האלבומים החשובים והמשפיעים ביותר ברוק המתקדם. 1967 - "אמנת העקרונות המנחים לפעילויות מחקר ושימוש של מדינות בחלל החיצון, כולל הירח וגופים שמיימים אחרים" (תרגום חופשי שלי), או בקיצור "אמנת החלל החיצון", נכנסת לתוקף. 1963 - נולד העיתונאי דניאל פרל שנחטף בפקיסטן בעת תחקיר עיתונאי ונרצח. 1959 - נוסדה תנועת הפת"ח. בקרוב: תנועת החירי"ק והחול"ם מל"א. 1948 - נולד הח"כ, שר הפנים וסגן ראש הממשלה מאיר שטרית. 1914 - נפטר מלך רומניה קארל ה-I. 1813 - נולד המלחין האיטלקי ג`וזפה ורדי (האופרות "ריגולטי", "אאידה" ועוד).

wranger

New member
חדש! החידה היומית של נחמן!../images/Emo118.gif

הפתרון מאתמול: בתמונה הופיע דין סטוקוול, ששיחק את ההולוגרמה אל קלוויצ'י בסדרה "זינוק לאתמול", לצידו של סקוט באקולה, שנולד אתמול. אף אחד לא פתר, ולכן את הפרס, תיבת אוצר מלאה בתכשיטים, אני לוקח לעצמי. ולחידה של היום (הפעם ללא תמונה): בעזרת קולו בלבד הוא גרם לעשרות מתושבי ניו יורק וניו ג'רזי לברוח מבתיהם. מי זה?

אולי משהו קצת יותר ישראלי ?

יותר מוכר ? מה לי ולדין סטוקוול ? ומי זה שנולד אתמול ?
ובאמת אין לי מושג אפילו מה המכנה המשותף בין ניו יורק ונוי ג'רזי- חוץ מזה ששתיהן מתחילות ב"ניו"
. מה לעשות
!! לכן, אף אחד לא לוקח שום דבר. תשאיר את התיבת תכשיטים !!!

חהמן

New member
חה!

אורסון וולס אורסון וולס אורסון וולס! תסכיתי רדיו! החי-זרים באים! תברחו! חה! אנשי חה! נ.ב. מה הפרס שלנו?

חהמן

New member
חה!

זאת מילה ממש ממש מצחיקה! והיא עדיפה בהרבה על הביטוי המקובל אך עלוב "חחחחח...ח" ובמקרה, אבל ממש במקרה, זה השם של הבלוג שלנו. מעבר לזה, תגידי תודה לאלוהי הבלוגים, שוויתרנו על בדיחת הקרש: לא יודעים, מה זה הקטע שלך? חה! כי זה היה יכול להיות ממש, אבלל ממש לא מצחיק. חה! אנשי חה!

goldy

New member
"תיבת אוצר מלאה בתכשיטים"../images/Emo6.gif

אתה צריך ליכתוב את הבדיחות לחהמן.

חהמן

New member
תיזהר טל...

אנחנו עוד נציע לך להכין קומיקסים... חה! אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

אגב התוכי, אתה מביא אותו איתך למפגש הבלוגרים שיהיה ביום חמישי הבא בארבע וחצי בבורגר ראנץ' שבקניון עזריאלי? אנשי חה!

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

תחליטו, זה או עוגיות או תוכי וירטואלי. לא יכול לסחוב גם וגם, אפילו שמדובר במפגש בלוגרים שיתקיים ביום חמישי הבא בארבע וחצי בקניון עזריאלי.

חהמן

New member
עוגיות בצורת תוכי!

איזה רעיון נפלא טל! עוגיות בצורת תוכי, (הירוקה לסוקי... חה!) במפגש הבלוגרים, ביום חמישי הבא, בארבע וחצי, בקניון עזריאלי, בבורגר ראנץ' שליד בתי הקולנוע! חה! נ.ב. אגב, פתרנו את החידה של היום, או לא?

wranger

New member
אממ. תוכיי קצף במקום שבלולי קצף?

לא, לא נראה לי.
התוכי לא בא. למפגש הבלוגרים. ביום חמישי הבא. בארבע וחצי. בקניון עזריאלי. בבורגר ראנץ'. נ.ב. מחר, מחר.

למעלה