על מה כותבים היום
- המהדורה הפיראטית

wranger

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif - המהדורה הפיראטית../images/Emo118.gif

ט"ו במאי הגיע, ואתם משתוקקים לכתוב את ה-רשומה ה-אולטימטיבית, אבל אין לכם על מה? בואו נראה מה קרה היום, אולי זה יתן לכם איזה רעיונצ`יק: 2008 - אתמול פגע גראד בקניון באשקלון ופצע 15 אנשים לרגל ביקור בוש בארץ; זניט סט. פטרסבורג עושה היסטוריה כשהיא זוכה בגביע אופ"א; בסוריה נאסר בלוגר בן 24 ונדון ל-3 שנות מאסר בגין "החלשת המורל הלאומי". לעומת זאת, במקסיקו ודרום קוריאה חוגגים ממש בדקות אלה את יום המורה. הידד! 1991 - בצרפת מתמנה לראשונה אישה לראש ממשלה. נראה לכם שנשים יכולות לעשות את זה יותר טוב מגברים? נראה לכם שלא? 1988 - ברית המועצות מבינה שאין לה מה לחפש באפגניסטן, אז היא מתחילה לסגת משם. חושבים אחרת? אולי דווקא יש מה לחפש באפגניסטן? 1974 - 27 הרוגים, מתוכם 21 תלמידי בית ספר, בפיגוע טרור במעלות. רובם נהרגו במהלך פעולת חילוץ של סיירת מטכ"ל. 1961 - אלן שפרד הוא האמריקאי הראשון בחלל. קפטן קירק, מאחוריך! 1960 - הרוסים משגרים לחלל את "ספוטניק 4". אנטרפרייז, מאחורייך! 1958 - הרוסים משגרים לחלל את "ספוטניק 3". לעזאזל, כבר השתמשתי באנטרפרייז. 1941 - במפקדה הארצית של ארגון ההגנה נמאס לשחק שש-בש כל היום, אז הם מחליטים להקים את הפלמ"ח. היה לכם פעם קרוב משפחה שהיה חבר בפלמ"ח וסיפר לכם סיפורי גבורה? אין זמן טוב מזה לספר לנו! 1937 - בבית משפחת אולברייט נולדת תינוקת בשם מדלן. יום אחד היא עוד תהיה מזכירת מדינה אמריקאית, אתם תראו. מה זה מזכירת מדינה? האם היא מדפיסה ומכינה קפה? 1910 - במדינת נבאדה שבארה"ב מוקמת לאס וגאס. זה מקום כזה שבאים אליו כדי לזרוק כסף לכל הרוחות. דעתכם על הימורים, אגב? זכיתם פעם במשהו, או שהכל דרעק אחד גדול? 1886 - המשוררת האמריקאית אמילי דיקנסון הולכת לעולמה. כמו אמנים רבים אחרים, רוב השירים שלה פורסמו רק לאחר מותה. 1776 מהם, ליתר דיוק, לעומת 7 שפורסמו בימי חייה. באחוזים זה יוצא... אה, ממש קצת. איך אתם באחוזים? ושברים פשוטים? וכתיבת שירה? 1756 - מלחמת שבע השנים פורצת באירופה. מי נגד מי? בריטניה, פרוסיה והאנובר נגד צרפת, אוסטריה, שבדיה וסקסוניה. אני יודע מה אתם חושבים - איפה לעזאזל זה שבדיה.

suki da yo

New member
../images/Emo12.gif או מיי גוד! (מתעצלת להחליף שפה..)

מה שהתקופת בחינות עושה לי, בכלל לא שמתי לב שב-9 היה יום שישי, כי למדתי כרגיל לבחינות, אז לא עשיתי את הפינת המלצות, וביקשתי מטל לכתוב את ה"על מה כותבים היום" של יום שבת... אני צריכה חופש.

למעלה